PARTYINFO

 

BULVA FABULA

Datum konání:
22.03.2006 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Yukimura, Stanzim (Roxy booking), Transformer, IgraQ, Jarin,
Info:
http://www.roxy.cz
pr@roxy.cz
Popis:
vstup: 100 czk
Line-up:
20:00-21:00 – VJ IgraQ & DJ Yukimura
21:00-22:00 – VJ IgraQ & VJ Jarin & DJ Yukimura
22:00-23:30 – DVJ Natur Produkt (Jesus & MorM)
23:30-01:00 – VJ IgraQ & VJ Jarin & DJ Stanzim
01:00-02:00 – VJ Jarin & DJ Stanzim
 
 
Bulva Fabula: Videoshow a VJské exhibice v Roxy
Příští středu se v Roxy uskuteční zajímavý večírek, který bude klást důraz hlavně na vizuálno. V prostorách klubu najdete pět projekčních pláten, na kterých poběží VJské exhibice, doprovázené DJskými sety. Nezvykle pojatá párty dostala název Bulva Fabula a podle nás si rozhodně zaslouží vaši pozornost.
 

DJ je diskžokej. VJ je videožokej, který vytváří vizuálno. DVJ je videodiskžokej, který najednou mixuje audio i video. Na noci Bulva Fabula půjde jak o audio tak o video nálož. Mějme uši i oči otevřené!

Připravujeme netradiční uspořádání pláten, umístění VDJs, VJs i DJs. Světelný park již nebude tak důležitý. Hvězdy této noci budou plátna, která budou na pódiu, na stěnách i na stropě, celkem jich čekejte pět v hlavním sále.

Hudba, přestože nebude tento večer to hlavní, je vždy magická a proto důležitá. Na první Bulvě Fabule půjde o drum´n´bass a jeho fůze s dalšími styly jako grime, hiphop, breakcore, … ale nechme se překvapit. Další pokračování tohoto pics-večírku se zaměříme zase na další plodné hudbní i vizuální směry.

Bulva Fabula - nechte svá mozková rozhraní fabulovat, co budou vaše oční bulvy stačit!

NATUR PRODUKT je VDJ audiovizuální projekt JESUSe a MORMa. VJingem, Dingem a pořádáním hudebních akcí se aktivně zabývají od roku 1999. V jejich produkci se vyskytují motivy od ambientních a industriálních počátků po dnešní mix všech tanečních stylů.

K projekcím používají různorodé smyčky, živou kameru a efekty.

VJ IgraQ - tři roky zkušeností od tehdy čerstvě vystříknutých Sperm večerů v Paláci Akropolis, přes brejky a bubny nejen v Roxy, po každoroční skotačení na velkých letních festivalech, následoval návrat k experimantálnější poloze po spolupráci se slovenskými POO.

Igraq vám podráždi oční pozadí plastovou extatikou flashových minimálů crossovaných TV samply a stopami industriálu města, kde ho vylisovali.

VJ Jarin  je kočovný obrázkář mixující v kysele-barevném spektru taneční hudby. Osvítil většinu velkých klubů v čechách, několik místních i zahraničních festivalů a jeho zrecyklovaná obrazová koláž nabírá rychlost zlomených bítů, psytrance, jungle až po techno.



 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016