PARTYINFO

 

DANCE AWARDS 2005

Datum konání:
29.03.2006 - středa
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
vítězové kategorií DJ roku a Objev roku, Javas (Vivacity), Tvyks (Plastique), Andrey (Xmag)
Live:
Northern Lite (D)
Info:
http://www.danceawards.cz
Popis:
vstup zdarma po registraci; pozor - limitovaná kapacita
 
 
Výsledky Dance Awards 2005 Vyhlášení Dance Awards 2005 dnes v Radosti FX
Na vyhlášení Dance Awards vystoupí Northern Lite!!!
Všichni už jistě víte, že ve středu 29. března bude pražský klub Radost FX hostit vyhlašování vítězů ankety Dance Awards 2005. Slavnostní večer ozdobí vystoupení formace Northern Lite z Erfurtu, vítěze německých DMA2005 v kategorii Live Act. O zábavu se dále postarají Tvyks, Javas, Anrey a vítězové kategorií DJ roku a Objev roku. Jestliže jste v anketě už hlasovali, stačí si jen napsat o akreditaci a vstup na akci budete mít zdarma. Hlasování již bylo ukončeno...
 

Za posledních deset let se nedílnou tradicí na konci března stalo oficiální slavnostní vyhlášení výsledků ankety Dance Awards, ani letos tomu nebude jinak. A co víc, poprvé budou české Dance Awards podpořeny účastí jedné z předních světových hvězd, skupiny Northern Lite z Německa!

Ve středu 29. března se osobnosti, DJové, promotéři i klubeři opět setkají, aby se dozvěděli výsledky hlasování DA2005, které probíhá od 13. 2. do 24. 3. na adrese www.danceawards.cz nebo SMS na číslo 903 10 07 SMS ve tvaru: DA DJ jmeno_DJe, KL jmeno_klubu, PA jmeno_party, FE jmeno_festivalu. (1 SMS stojí 7 Kč, službu poskytuje Googgi). Ceny se budou udílet v celkem 10 kategoriích: domácí DJ, zahraniční DJ, domácí projekt, producent, zahraniční projekt, klub, klubová noc, objev, festival, megaakce, koncert, promotér a hudební styl.
Pokud jste ještě nehlasovali, máte poslední šanci!

A nyní to nejlepší: poprvé v české historii se naskytla šance uvítat na předávání cen DA2005 skupinu světového jména. Podařilo se nám zařídit vystoupení držitelů ocenění No.1 live act roku 2005 v Německu podle tamních DMA2005, tříčlenný projekt Northern Lite. Jistě je dobře znáte například z hitů jako My Pain, Reach The Sun, Gone With The Blow nebo Gone, dále z loňského festivalu Summer Of Love, velkých evropských akcí jako Nature One, Electronic Beats nebo SonneMondSterne či ze společného turné s The Prodigy. Je tedy jasné, že společně s vítězi DA2005 v kategii DJ roku a Objev roku, Dji Tvyksem a Javasem půjde o skutečně luxus mejdánek.

Vstup na slavnostní předávání cen DA2005 je ZDARMA pro všechny klubbery, kteří do DA2005 hlasovali. Stačí poslat do 27.3.2006 email na akreditace@danceawards.cz.

Zástupce české scény, DJe, producenty, hudebníky, novináře, promotéry, moderátory, fotografy a další osobnosti prosíme o zaslání VIP akreditací na email andrey@xmag.cz, nejpozději do 28.3.2006.

Všichni jste srdečně zváni!

Klub Radost FX bude mít tento večer limitovanou kapacitu.

A nyní to nejdůležitější: chceme opravdu hodně moc poděkovat našim partnerům za pomoc při uspořádání slavnostního předávání cen DA2005 a podporu české scény v celém roce 2006.
Poděkování patří Vodafone, Red Bull, Mattoni, Numark, Time Out, XMAG, Techno.cz a Radost FX.

 
Hlasování do Dance Awards prodlouženo

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016