PARTYINFO

 

LA TROYA ASESINA IBIZA WORLD TOUR

Datum konání:
08.04.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Oliver (Esp), Brian, Texx
Live:
Baby Marcelo (It), Original Brazilian Dancing Show
 
 
La Troya Asesina tuto sobotu v Mecce Nejslavnější performer Marcelo v Mecce
La Troya Asesina: profil DJe Oviera + soutěž
Zanedlouho se dočkáme dalšího mejdanu v Ibiza stylu v Mecce. Role hlavní djské hvězdy večera bude tentokrát na španělském DJi Oliverovi, kterého vám tímto představujeme. V článku najdete i soutěž o volné vstupy a trička.
 

Kdo je DJ Oliver

DJ Oliver je patrně nejznámnějším a nejpopulárnějším producentem a DJem na Ibize, o čemž svědčí nejen vždy beznadějně vyprodaný klub Amnesia, kde má každou středu svou rezidentní party La Troya Asesina, ale i celá řada prestižních cen a anket, které pravidelně vyhrává.

Oliver se narodil v Barceloně, již několik let ale žije v centru dění na Ibize. Díky tomu se stal jedním z nejžádanějších španělských DJů a přesto, že na pevninském Španělsku vystupuje spíše zřídka, je rozhodně nejoceňovanějším Španělem v zahraničí.

Vypisovat kde všude vystoupil nemá smysl, jednoduší je určiě poznamenat, že Čechy jsou jednou z mála civilizovaných zemí, kde je teprve podruhé...

Mimo hraní na party se Oliver již několikrát objevil i v show na vyhlášených hudebních stanicích jako MTV, VIVA, NRC...atd.

Jak jsme zmínili výše, V minulých letech se Oliver dočkal již mnoha cen či nominací. Například prestižní Deejay Magazine jej již několikrát nominoval v kategoriích Best DJ, Best House DJ či Best Compilation Album. Letos pak konkréně v kategoriích Best House DJ, Beast House Track a Best Ibiza Resident DJ Award, z čehož tu poslední získal.

Coby producent má na svém hrbu Oliver 15 singlů a 10 oficiálních kompilací. Ze singlů můžeme zmínit poslední kolaboraci s Rogerem Sanchézem, s nímž pod společným pseudonymem Transatlatins dobyli hitparády se skladbou Misteriosa.

Nejúspěšnějšími kompilacemi pak byla Deejay House Styles právě pro Deejay Magazine a "Amnesia Dive Into 2003" (DJ.Center.Records), kterou jiný slavný magazín, DJ Mag, ocenil plnou dávkou pěti hvězdiček.

Nakonec přijďte se podívat sami do Meccy 8. 4. 2006

 
La Troya Asesina Ibiza World Tour v dubnu v Mecce

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016