PARTYINFO

 

LA TROYA ASESINA IBIZA WORLD TOUR

Datum konání:
08.04.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Oliver (Esp), Brian, Texx
Live:
Baby Marcelo (It), Original Brazilian Dancing Show
 
 
La Troya Asesina tuto sobotu v Mecce
V sobotu 8. dubna proběhne v Mecce houseová party La Troya Asesina. Tato akce patří na Ibize k nejznámějším a to i díky postavě performera Baby Marcela, který vystoupí i u nás. Dalším hostem bude španělský DJ Oliver, kterého doplní domácí Texx s Brianem.
 
Již za pár dní, přesněji tuto sobotu 8.4. 2006 nás čeká nejdůležitější party jara – La Troya Asesina.

V rámci světového turné této nejbláznivější, a několik let již také nejoblíbenější, klubové noci na Ibize dorazí do Meccy její jediný rezident a držitel mnoha cen - DJ Oliver, spolu s nejneuvěřitelnějším performerem a zpěvákem Baby Marcelem, o jehož vystoupení se víkend co víkend přetahují prestižní kluby po celém světě.

Jako reprezentanti domácí scény se představí DJové ze dvou nejpopulárnějších party v Mecce – Brian z Olympie a Texx z LookBetterNaked.

La Troya Asesina dorazila do Prahy zatím jen jednou a zkuste se schválně zeptat kohokoliv z těch, kterým se tehdy podařilo do beznadějně vyprodaného klubu dostat – dodnes na ni vzpomínají jako na nejlepší party v historii klubu.

A to nejen díky výkonu DJe, neméně důležité jsou i dekorace, světla a především Baby Marcelo – šílenec, který během pár vteřin dokáže proměnit Amnesii na Ibize v rozpálené peklo.

A to si tentokrát vzal na pomoc brazilské tanečníky Juniora a Manuela, se kterými jinak vystupuje právě jen přímo v Amnesii. Jak jsme již upozorňovali, minulá La Troya absolutně vyprodaná.

Na tu letošní ještě posledních vstupů zbývá, proto chcete-li mít jistotu, že se do klubu dostanete, zarezervujte si je raději ještě dnes na mailu stepan@lookbetternaked.cz nebo telefonu 736684490.
A poslední informace: Downtown Cafe je zpět a v něm první warm up!!!
Přijďte se podívat do autenticky zrekonstruovaných prostor historického domu U Černohorských na Újezdě 19. Čeká na vás perfektní zvuk, vyhlášený personál a skvělá jídla a drinky!
 
Nejslavnější performer Marcelo v Mecce La Troya Asesina: profil DJe Oviera + soutěž La Troya Asesina Ibiza World Tour v dubnu v Mecce

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016