PARTYINFO

 

LA TROYA ASESINA IBIZA WORLD TOUR

Datum konání:
08.04.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Oliver (Esp), Brian, Texx
Live:
Baby Marcelo (It), Original Brazilian Dancing Show
 
 
La Troya Asesina tuto sobotu v Mecce
Nejslavnější performer Marcelo v Mecce
Na La Troya Asesina World Tour vystoupí kromě DJ Olivera i Baby Marcelo, který je nejslavnějším performerem na Ibize. O něm přinášíme info.
 

LOOKBETTERNAKED PRODUCTION PARTY

Když se řekne legenda taneční scény, většina lidí si představí postaršího, z náročného party života již lehce sešlého pána, který za gramofony či CD přehrávači pouští jednu skladbu za druhou – prostě DJe. Baby Marcelo bezpochyby takovou legendou je, a přestože není DJ, o jeho vystoupení se přeplácejí promotéři po celém světě.

Tak kdo je tedy Baby Marcelo?

V první řadě je žijící ikonou ostrova, postavou, kterou na poznává každý – nakonec není náhodou, že jako jeden z mála spolupracuje s oběma konkurenčními maxikluby – Space i Amnesií. Ani jeden si nemůže dovolit jej postrádat. Zpívající šílenec, u nějž je ještě mnohem hůře rozeznatelné pohlaví než třeba u Marylina Masona, v neuvěřitelných převlecích mění během pár vteřin rozjetou party v Dantovo peklo. 

Baby Marcelo vystudoval mimické herectví a dlouho působil jako klasický mim. Zároveň v Římské opeře vystupoval jako tenor a spolupracoval dokonce s legendárním Francem Zeffirellim. Poté ale přišla osudová změna a Marcelo objevil svět party a taneční hudby, který okamžitě dobyl. Skutečně – nečekejte srdceryvný příběh o chlapci protloukajícím se po Ibize – Marcelo zkrátka přijel, ukázal co umí a od té chvíle je hvězda.

Dnes má na kontě řadu singlů, které vydává střídavě u Universal Music, Warner Music a Virgin Rec., je hvězdou La Troya Asesina a pravidelně vystupuje sólově jak na party a festivalech po celém světě, tak i jako doprovod hvězd jako Kylie Minogue.

Opravdu chcete riskovat, že jej nikdy neuvidíte na vlastní oči? Rezervujte si vstupenky na La Troya Asesina ještě dnes na stepan@lookbetternaked.cz

 
La Troya Asesina: profil DJe Oviera + soutěž La Troya Asesina Ibiza World Tour v dubnu v Mecce

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016