PARTYINFO

 

COSMIX SONGS - KŘEST ALBA

Datum konání:
27.03.2006 - pondělí
Místo konání:
Praha - Archa
Info:
http://www.muteme.cz
inform@muteme.cz
 
 
Křest alba Muteme v divadle Archa
Křest alba proběhne v pondělí 27.3.2006 v divadle Archa v rámci multimediálního večera, kde se kromě Neutrina s velkoplošnou videoprojekcí představí i Antye Greie čili AGF z Berlína s Američankou SUE C,  Alexander Hacke (baskytarista legendárních Einstürzende Neubauten) s Danielle de Piccoto a nor HC Gilje.  Akce je součástí Febiofestu.
 

Neutrino : Cosmix Songs (Buddha on the beach, Einstein on the mountains)
 
Třetím albem internetového vydavatelství Muteme je počin královéhradeckého projektu Neutrino, za kterým se skrývá Petr Mareš neboli Prof. Neutrino. Ač se jedná o projekt jednočlenný, na nahrávce se objevuje několik hostů (konkrétně Floex, DJ Side, Narkissos nebo berlínská básnířka AGF), kteří mu pomáhají živými nástroji a hlasem dotvářet abstraktní elektronické kompozice.

Stylově se více jak 40-ti minutové album ocitá na pomezí lo-fi elektroniky a abstraktního hip-hopu s prvky dubu a clicks'n'cuts. Neutrino na jedné straně vytváří neuchopitelné mnohovrstevnaté plochy plné elektronických ruchů, šumů a sonických útržků, ale na druhé své skladby vždy pevně spoutává rytmickou strukturou, která posluchače bezpečně provádí skrze celou nahrávku.

 Neutrino není na hudební scéně žádným nováčkem : na značce Mufonic, které je spoluzakladatelem a která například v minulém roce vydala vysoce ceněný debut Karaoke Tundry Gastarbeiter,  již vydal dvě alba a jeho skladby se objevily na několika kompilacích. V roce 2003 se projekt Neutrino stal vítězem Malé Alternativy.

Album Cosmix Songs vychází v licenci Creative Commons a je celé volně ke stažení ve formátu MP3 (192 kbps) na webu Muteme. Jeho CDR verzi se třemi bonusovými skladbami a videem je možno objednat za 150,- CZK na adrese prof.neutrino (AT) atlas (DOT) cz

Album ke stažení
Info zde
 
Neutrino : Cosmix Songs live
Vstupenky za 190,- / 250,- CZK v předprodeji v pokladně divadla Archa. Akce je součástí Febiofestu.
 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016