PARTYINFO

 

SOFA IN THE CITY

Datum konání:
01.04.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - CZ Beat
DJs:
Stereophonic experience, Bim.Bo, Chud, Alibabas, Miguel S., Šmuk
Info:
http://www.czbeat.cz
info@czbeat.cz
 
 
Sofa in the city: nová noc v CZ Beatu
V sobotu 1. 4. se uskuteční v Pražském klubu CZbeat párty s názvem Sofa in the city.
 

Jako speciální hosté večera vystoupí duo Stereophonic Experience. (SE) je dvojce 2 djů, kteří hrajou na 4gramofony a 2mixpulty. Podání jejich velice líbivého techhousu je doplněné velice dobrou technikou mixu a djskými kousky. Dále asi není třeba představovat. Každý jistě slyšel o tomto projektu a jejich klubové vystoupení si jistě nenechá nikdo ujít.

Mezi dalšího dje, který nás ten večer provede patří Bim.Bo. Díky jeho distribuci djshop.cz budete mít možnost slyšet ty nejnovější desky, které momentálně vyšli nebo teprve vyjdou a to v hudebním průřezu housu, a progressivu. Společně s housovou legendou z západních čech Alibabasem si zahrají speciální head to head set, při kterém budou míchat styly jako house, progressive, electro, breakbeat a vlastně všechno na co se dá pařit a to až ze 4 gramofonů. Bude opravdu na co se těšit.

Především housem nám večírek odstartuje ostřílený  Miguel S. Jeho funky house je moc příjemný a poslouchatelný. Za gramofony se pohybuje  bez mála 6let a na jeho hraní je to slyšet.

Techno v tento večer zazní od Chuda. Mužete se těšit na kombinaci různých techno stylů v jeho osobitém podání. Rozhodně se nudit nebudete, neboť jeho sety jsou vždy plné zvratů, tvrdých beatů, melodií, vokálů a veselých ploch.

A večer zakončí další technař, resident a produkční czbeatu v jedné osobě, dj Šmuk. Šmukovo hraní je hodně rozmanité a energické a na zakončení večera rozhodně ta správná volba.

Co to znamená? V centru Prahy se bude konat bezvadný mejdan, který je škoda nechat si ujít. Mnoho kvalitních djs, pestrá směsice stylů a to zadarmo? Proto 1. 4. je pro Vás jasná volba, klub CZBEAT, Balbínova 26, start 21:00.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016