PARTYINFO

 

6TH BIRTHDAY OF NOISY PIONEERS

Datum konání:
31.03.2006 - pátek
Místo konání:
Domažlice (Město) - Fontána
DJs:
L.P.D.& Chocolate, Noisy Pioneers DJ crew
Live:
Bow Wave, Million $
 
 
Noisy Pioneers slaví šesté narozeniny
Noisy Pioneers osalví v Domažlickém klubu Fontána šesté narozeniny.
 

Stárneme nebo zrajeme?
Každou hodinu, týden, či rok si můžeme položit tuhle otázku a je jen na nás samotných, jak si odpovíme...

Noisy Pioneers crew se prvního aprílového dne dožívá 6ti letého výročí a rozhodně to neznamená stáří. Ba naopak! Zrajeme a vyvíjíme se a vy všichni, kdo nás znáte a podporujete, jste toho svědkem.
Po dobu naší existence jsme uspořádali nespočet mejdanů a parties. Série akcí Noisy Revolution se zakulacuje v desítku, letní SUNSET se stal nedílnou součástí festivalové open air sezóny a loňský ročník, který zdaleka předčil dokonce i naše očekávání, se vyšvihnul na první místo mezi ZČ open airy 2005. Po úspěších na domažlicku jsme se také řádně zapojili i do plzeňského party kolotoče a na organizační výpomoci masových akcí jako Pigfest či Palm Night Fever jsme patřičně pyšní.

Koncem loňského roku jsme také započali velké změny, na jejichž konci se objevil nový
NP booking: housové duo Sens & Tomy, zástupci techna Djane BlueCat, Dj Tomahawk , také  drum´n´bassoví Crash, Shaker a hlavně live-act Tamak Kuraj Time & Ivan M.*

* Projekt Tamak Kurai Time také oficiálně doplnil  i saxofonový mág a srdcař Ivan Myslikovjan. Věřte, že o tomhle ojedinělém spojení hudebních elementů / dj, sax, ewi, percussions, dedgeridoo, hrdelní zpěv, khoomii / ještě hodně uslyšíte !

Aktuálně se na chodu Noisy Pioneers podílí desítky schopných lidí a těm všem patří obrovský dík!!! Ne, to nestačí >>> DÍKY !

Jako další poděkování, tentokráte Vám všem, kdo na NP akce chodíte a tímto pomáháte udržet pomyslný pokrok v kvantitě a kvalitě zábavy na taneční scéně, jsme připravili mejdan s názvem 6th Birthday of Noisy Pioneers !


Odehraje se 31.3.2006 na domácké DO scéně, v klubu Fontána.
Na hlavní, Da HIPHOP Stage se představí přední česká hiphopová kejpla Bow Wave, místní a stále oblíbenější triphopová partčka Million $ a matadoři ZČ scény, scratchoví kumštýři a vynikající baviči Dj L.P.D. a Dj Chocolate.
Druhou, mejdanovo - narozeninovou Da BIRTHDAY Stage budou celonočně „obhospodařovat“ oslavenci z Noisy Pioneers Djs crew a muzika se tak dle nálady bude přelévat od groovy funky house po drum´n´bass ...

Přijďte s námi oslavit 6 let NP a pořádně to roztočit na mejdan, na nějž nezapomenete !

A bacha – protože máme narozeniny, připravili jsme si pro vás menší dárek. Během akce proběhne soutěž o věcné ceny našeho klíčového sponzora, domažlického sk8-snow obchodu eXtreme shop !!!

To vše za pohopouhých 99,90 Kč.


Těšíme se na vás

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016