PARTYINFO

 

MOSCOW NIGHT

Datum konání:
25.03.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Yarousch, Shevtsov,
Info:
http://www.celnice.com...
milan@firstclub.cz
 
 
DJ Shevtsov zahraje znovu v Celnici
Do Prahy se vrací jeden z nejpopulárnějších moskevských DJů. Společně s DJem Shevtsovem zahraje v klubu Celnice i domácí DJ Yarousch.
 

Jestli-že jste měli možnost nasát nezaměnitelnou atmosféru Moskevského nočního života,
nemusíme Vám představovat DJe SHEVTSOVa, který získal během Nightlife Awards ocenění Nejlepší klubový DJ let 2000 a 2001 v Rusku.

Poprvé v Praze jsme tohoto DJe slyšeli na RE opening party Celnice 18.9.04, kde nás  jeho set naprosto učaroval  a proto jsme se dohodli na jeho druhém hostování a to právě tuto sobotu 25.3.06 opět v Celnici. Jako další Vám zahraje  DJ Yarousch  - Celnice resident a samozřejmě na Vás čekájí glamour dancers, very sexy performance, styled decoration … and many more!


DJ Shevtsov
Shevtsov Sergej

Jeho DJská kariéra začala v roce 1988. Přesně o deset let později již hraje v módním moskevském klubu Jazz Cafe a prosazuje především styly jako vocal house či funky.

O rok později se stává rezidentem klubu Galerie, poutního místa moskevské smetánky. Po otevření klubů Cirkus a Studio se stává rezidentem všech tří klubů a je tak nejžádanějším DJem v Moskvě. Za své působení získává během Nightlife Awards ocenění Nejlepší klubový DJ let 2000 a 2001 v Rusku.

Od roku 2003 je hlavním rezidentem a uměleckým šéfem projektu klubů Zima, Podzim a Léto a také rezidentem klubu First. Díky svým projektům spolupracuje se světovými hudebními hvězdami jako D. Morales, R. Sanchez, Boy Teprve či H. Cattaneo. Díky svým kvalitám také hraje na "main stage" proslulého Pacha klubu na Ibize. Ze spojení s DJ Smashem vzniká CD Shambala Ansamble, remixující ruské hity 70. a 80. let, které se v Rusku hrají dodnes. V současnosti je DJ Shevtsov hudebním ředitelem klubu Fabrique a rezidentem klubů FIRST, Skazka či Diamond Hall.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016