PARTYINFO

 

HOUSESKELET 2

Datum konání:
08.04.2006 - sobota
Místo konání:
Benešov - Bang! Bang
DJs:
Clara Bailar (partysan.net), Deen Ouvn (deenouvn.com), Da Moon (djdamoon.com), M-Sonic (Bang!Bang)
Live:
Matthieu (FRA) (Djumbe and Darbuka)
Info:
http://www.technoskelet.wz.cz
blaster@techno.cz
 
 
Houseskelet 2: Rozhovor s Clarou Bailar Matthieu za týden v Bang!Bang
Houseskelet 2 v Bang!Bang s Clarou Bailar
Určitě již mnozí z vás slyšeli o večírcích, které se pravidelně konají v útulném benešovském klubíku Bang!Bang. Pořádá je parta skeletoňáků a pokaždé si zvou zajímavé djské tváře. Pro tentokrát přijala pozvání DJka Clara Bailar.
 

Ačkoli se to nezdá, Houseskelet získal ihned po první dílu zajímavé renomé a to hustá kalba. Nevěříte? Těžko v řádcích vysvětlovat. To se jednoduše musí zažít (přežít). :o) Co vás vždy čeká a nemine? Především nevšední hudební zážitek, plný bar s příznivými cenami, stolní fotbálky, pohodlné sezení, originální, zcela nové dekorace a řádná zábava, až do rána.

Kdo, že nás tedy bude bavit?

Hlavní hvězdou večera je bezesporu hudebně všestranná Clara Bailar, která se po ranných začátcích vrátila ke gramofonům po úspěšné kariéře party tanečnice v roce 2000. O 3 roky později zaznamenala v její djské dráze velký úspěch v podobě účinkovaní na klubovce Eternity. Přicházejí první větší nabídky a s nimi i možnost cestovat. Clara zakotvila v sousedním Německu, kde získala rezidenturu v Bass BBO v Mainzu, který je součástí frankfurtské konglomerace. Pokud potkáte Claru za mixem, vždy překvapí hudbou, kterou míchá. Věnuje se tech-house, minimalu, electru a technu. Pro nás si připravila zajímavý výlet napříč celým svým spektrem.

Dalšími hosty jsou plzeňští djs Deen Ouvn a Da Moon. Deen Ouvn se motal kolem gramců od roku 1998 a jeho píle se vyplatila o 3 roky později, kdy se stal rezidentem vyhlášeného plzeňského klubu Mazaný Králíček. Se svým kufrem plným energické sexy hudby objel téměř všechny kluby západních i jižních Čech. Jeho dovednostem podlehla i housem prošpikovaná Praha. V dnešní době jej vždy potkáme na parties Dance in the Sky a Insomnia. Zajímavostí je jistě i jeho častá spolupráce s Tam Tam Orchestra.

Da Moon měl podobný start jako Deen Ouvn. Potkali se v Mazaném Králíčků v roce 2001 a oba získali rezidenturu. Da Moon má ale ke všemu opravdu zajímavou minulost. Stával už jako malý po boku táty, který fungoval jako DJ na diskotékách. Ať už se naučil pracovat s publikem vedle táty a nebo sám, umí to tak dobře, že se již stihl během té doby představit v předních českých klubech jako například v Roxy a nebo na festivalech velkých i menších. Úspěšné bylo vystoupení na uznávaném Sázavafestu. Da Moon šíří svou radost z hudby i rádiovými vlnami Českého rozhlasu, Evropy2 nebo Kissprotonu.

Úlohu support Dje vezme do svých rukou Benešovák M-Sonic, který se djingu věnuje od roku 1997. Jeho jméno najdeme v minulosti ve spojení s benešovským klubem Červený drak na KC Karlov.

No, kapelu už jsme představili. Co říkáte? Stojí to za pozornost? Podle nás ano. Jak, že nás najdete? Jděte za zábavou. :o) 

Info

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016