PARTYINFO

 

SAMBUCCA

Datum konání:
31.03.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Jet Set Bar
DJs:
Béla En, Double J, Chicochillinfour MCs : Alx, Manda, Sonya Surprise, Mikatchou
Live:
Sunteem live
Info:
http://www.jetset.cz
honza.jirasek@centrum.cz
Popis:
vstup: 100/299 czk
 
 
Sambucca v Jet Setu: blesková soutěž o vstupy
Sambucca nově v klubu Jet Set
Všemi fanoušky stylů 2Step a UK Garage veleoblíbená party Sambucca je zpět! Produkční tým Luxury Stepz, složený z opravdových fanoušků urban music, vám tento pátek v smíchovském klubu Jet Set hodlá naservírovat opravdovou lahůdku! Těšit se můžete na welcome drink, celou řadu skvělých DJs a MCs, módní přehlídku, kadeřnickou a barmanskou show, čerstvé ovoce jako občerstvení, video projekci a live kameru přímo v klubu, zkrátka to bude velkolepé! Holky mají do 22h vstup zdarma!
 

"Party, na kterou nikdy nezapomenu." Tak mnozí označovali předešlou Sambuccu v dnes již neexistujícím klubu Rubyz. Euforická atmosféra, UK garage, 2 step, r'n'b, módní přehlídka, spousta krásných ladies, projekce a nebo i mocný MC Klouda způsobili naprostý uragán. Pro Sambuccu nyní nastává nová etapa v nablýskaném smíchovském klubu Jet Set. Tento velmi pěkný, fresh prostor se produkčnímu týmu Luxury Stepz zdál jako ideální pro party, jakou je právě Sambucca.

Co lze čekat ?

Především vedoucí UK garage projekt v Čechách Sunteem naživo, pochopitelně i s MCs Alxem, Andrem a Akeou. Od Sunteemu rozhodně uslyšíme kupu nových věcí i osvědčených club bangers, které dnes ve svém kufru vozí například už i britští Wideboys.

Jako DJs vystoupí věrný rezident Sambuccy Béla En se stále lepší MC Mikatchou, se speciálním disco setem se předvede Chicochillinfour, nebude chybět ani Double J a jeho mix nejnovějšího r´n´b a 2 stepové klasiky. Za mikrofonem se objeví i zpěvačka a MC Sonya Surprise a známý vokalista Manda.

Navíc vás čeká spousta extras. Módní přehlídka studia Chatty, která posledně upoutala obrovskou pozornost, uvede to nejaktuálnější ze své tvorby a zcela pochopitelně i ukrutně sexy modelky... Budete-li mít zájem se nechat zdarma ostříhat, můžete využít služeb salonu Sante, samozřejmostí je welcome drink u vchodu, čerstvé ovoce, barman show, projekce, live kamera přímo v klubu a pro holky do 22h vstup zdarma !

Vstup : s letákem 100,- Kč / bez letáku 299,- Kč

Jet Set, Anděl City, Radlická 1C, Praha 5

www.luxurystepz.com
www.jetset.cz
www.ukgarage.cz
www.sunteem.com
www.belaen.net

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016