PARTYINFO

 

TECHNOVINYL 8

Datum konání:
22.04.2006 - sobota
Místo konání:
Opařany - U Šneka
DJs:
Franke, Wobr, The Keeper, Jacob Mara, Steen, Herry,
Info:
http://www.technovinyl.cz
jiri.koubek@technovinyl.cz
 
 
TechnoVinyl 8 v dubnu v Opařanech
Přinášíme informace o osmém pokračování akce Technovinyl, která proběhne 22. dubna v Opařanech u Tábora.
 

Dámy a pánové, holky a kluci, dovolujeme si vás pozvat na osmé pokračování klubové párty technoVINYL z podtitulem „heavy underground music“. Tato párty se odehraje v sobotu 22.4 v Opařanech u Tábora v hospodě U Šneka, kde se již tradičně představí severský DJ Franke. Jako další host zavítá jihočeský rodák ze Strakonic DJ Wobr, kterého doprovodí stálá sestava The Keeper, Jakob Mara, Herry, a Steen.

Technovinyl ve spolupráci z agenturou LION (sound and videoanimation) uvádějí osmé vydání techno párty technoVINYL 8 z podtitulem HEAVY UNDERGROUND MUSIC.

Techno párty proběhne dne 22. dubna v Opařanech v hospodě U ŠNEKA. Opařany leží mezi městem Tábor a Bernartice. Nebojte, součástí hospody je i pěkný velký sál z kapacitou 300 lidí. Tak doufáme že kapacita bude přeplněna. Na párty nebude chybět fotbálek ani videoprojekce a samozřejmě go go tanečnice. Další z novinek bude malá laser show.

Dj Franke ( www.djfranke.cz ) je rodák z Liberce,od jeho 15 let žije v Českém Brodě. Jeho první DJská vystoupení se datují kolem roku 1993, kdy hrával z CD - Disko a House na okolních diskotékách, (např. Bubo-Jirny u Prahy, Maximum- Kolín, Texana-Jinolyce u Jičína). Mezi tím,občas chodil i do opravdových klubů, dnes už legendárních (Nathalie-Kolín, Ládví-Praha) Radost Fx, ROXY. Kde byl zasahován klubovou hudbou.

V roce 1999 si kupuje vlastní gramce a začíná znich hrát House ...>>>, ale dlouho mu to nevydrž elo a poté přešel na Techno.Jeho sety jsou kromě toho velmi energické s hlubokou strukturou.Velký důraz klade na vývoj setu a dějovost, nabízí aktuální a nejnovější desky z oblasti techno scény.V současné době má v oblibě Hard-techno a občas  si zahraje i House.

Mohly jste ho slyšet např. v: Kutné Hoře - Mamut,Military,Česká 1,Jáma - resident after party po Christmas a Neural Exiter, Praze - Guru,XT3,Celebriti café i na Nymbursku - Zoltán a v Českém Brodě - Kutilka,lidák, Liberec - Liqvid,Escape,L-klub Lázně,Roudnice nad Labem - Průvan, Ledeč nad Sázavou - Mlejn, Strakonice - Sensi, České Budějovice - Dwě Pare,Orlická  přehrada - Žďákovský most, Opařany u Tábora - U Šneka.Rovněž zamířil na Moravu - Boskovice (Raver's Unite 2), Brno - Těsně vedle, Blansko - Pizzazz, Frýdek Místek - Stone.

Zahrál si i po boku Coitus Exitus, Nika 77, Pavel Krejdl, Agent, Piny, B.One.K, P@co, Andrew (CZ), Monotype, Deepdance, Nevety, Daho & Ginger, Vitamin, Sidecar, Artoo, Goldstar, Tektoys crew , Scorn, Wobr a také ze světové špičky Inigem Kennedym, Marcelo K2 aka The Pusher (Brazil), Mike T (DE) ,Andrew (DE).

Dj Wobr, vlastním jménem David Oberreiter. Narodil se v roce 1981 ve Strakonicích. Odmalička byla jeho zálibou hudba, počínaje hrou na klávesy, což mu pomohlo získat cit pro rychlost a melodii. DJingu se věnuje od roku 2002. Začínal v, dnes už bohužel zrušeném, strakonickém klubu Kashe.

Jeho styl No1 je techno, jeho druhé alter ego Dj WoW je zaměřeno na pomalejší škatulku jakou je house. Nedílnou součástí jeho setů jsou nejrůznější vokály. Rád experimentuje s beaty, pečlivě dbá na spád a pestrost mixu. Je rezidentem a také promotérem jednoho z nejúspěšnějších seriálů jihočeských pravidelných parties LOCOMOTIVE.

Mohli jste ho slyšet  v klubech v Příbrami, Sušici, Písku, Klatovech, Českých Budějovicích, Strakonicích, Plzni, Praze, Kralupech nad Vltavou. Hrál na řadě, převážně jihočeských akcích, jako je například Locomotive(1-6), Technozone, Open air Groove Field, Open air Sensi Beat, Magnetic(3,5), Level (2), X-Mix(1,4).....po boku většiny z československé špičky. Za zmínku stojí set, odehraný na radiu Kiss Plzeň v pořadu Night-Fly a také zabookování na největší jihočeskou EXPLOSION, kde vystoupí po boku AFRIKY ISLAMA(USA). Mezi jeho oblíbence patří Manu Kenton, Max Waldez, Q-IC, Dave Clark, Jamie Bissmire, Ignition technician, Dj Rush, Dj Funk, Julian Liberator.

Na této akci uvidíte a uslyšíte THE SPACE TEAM COMPANY. Na čtyři gramce a dva mixi zahrajou Dj´s The Keeper a Jacob Mara. Oba pochází z Bechyně u Tábora. Oba mají styl „space“, doprovázený scratchingen a efekty.

DJ The Keeper ( www.technovinyl.cz ) Svojí Djskou kariéru začal koupením svých vlastních gramcu v roce 1999 a začal hrát na malých akcí.Působením na malých akcí a kvality jeho hraní se dostal i na významné párty, jako např.. na Insomnia StarGate v Březnici nebo na dnes již legendárním open airu Summer Expose, kde účinkoval švédský Dj a producent Johan Bacto. Zahrál si i po boku předních českých dj's jako Ladida, Chris Sadler, Orbith a další.

DJ Jacob Mara ( www.technovinyl.cz ) Jeho první DJské vystoupení bylo v roce 2002 na malé techno párty. Technem se začal zabývat jako mladý, ve svých 15 letech, a o dva roky později si kupuje svoje vlastní gramce a začíná hrát techno.

Jeho melodické promyšlené space techno doplněné scratchingem a efekty se postupně rozvine v kvalitní show. Má za sebou několik malých akcí po jižních čechách např. Strakonice - Science Fiction, Opařeny – TechnoVinyl a také letní open air Summer Session na Žďákovskym mostě.

DJ Steen Narodil se 10.11.1981 v jihočeském městě Písek, kde prožil mládí a své první techno začátky. Hrát začal před pěti lety, a jeho první sety zněly tech-house soundem. Postupně přešel k technu a své BPM žene kupředu. Nyní se věnuje stylu tvrdého ražení – schranz. Ale stále klade důraz na melodičnost.

Prošel několika kluby po jižních čechách, včetně Technovinyl partiez. I když se jedná o kvalitního DJe, tak na své hvězdné vystoupení teprve čeká. V dnešní době se snaží více prosadit v pražských klubech. Třeba o něm uslyšíte……

Dj Herry pocházející z Milevska a za gramofony se pohybuje pres 2 roky. Nejčastěji hraje z dj's Jacob Mara a The Keeper. Měl možnost vystoupit na několika menších párty v jižních čechách, ale také na open airu Summer Session. Jeho energické tvrdé techno se těší velké oblibě.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016