PARTYINFO

 

SKYLINE KŘEST ALBA VIRGINPLATONICPANIC

Datum konání:
07.04.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Tchendos, Marcco
Live:
Skyline
Info:
http://www.fleda.cz
Popis:
start: 21:00, vstup 150/190 czk
 
 
Skyline v pátek ve Flédě
V pátek přijedou na Flédu Skyline, aktuálně ověnčeni cenou pro nejlepší kapelu/projekt v anketě Czech Dance Awards. Kapela čerstvě vydala desku Virginplatonicpanic a v pátek ji tak přijede pokřtít do Brna. Jelikož bude pátek, večer je koncipován jako velká taneční párty, po Skyline zahrají breakbeat djs The Tchendos a Marcco. Více informací v článku.
 

Skyline přijedou obhájit svou pozici

Kapela Skyline nebude mít v pátek 7. dubna na Flédě lehký úkol. Minulý týden totiž získali na Dance Awards v kategorii Projekt/Skupina roku hlavní cenu a musí teď obhájit svou pozici i před brněnským publikem.

Na letních festivalech už patří k headlinerům, možná právě proto jim lidé svými hlasy přisoudili páté místo v kategorii Koncert roku. Zpěvačka Jitka dokáže získat publikum na svoji stranu jak neskutečnou energií, kterou na pódiu vydává, tak dokonalou postavou, kterou s oblibou vystavuje.

MC NU.C si zase publikum získává svým klackovitým vystupováním a platná je i image no problem.
Do povědomí lidí se dostávali zpočátku pomalu a zapsali se hlavně albem Riders In The Store. Teď už mají na kontě tři desky a aktuální  přináší více živých nástrojů, vokály na vyšší úrovni a propracovanější melodie.

V Česku už Skyline patří mezi pojmy, a proto určitě stojí za to navštívit jejich koncert alespoň jednou, aby si každý udělal obrázek o kapele, která se u nás řadí mezi hvězdy taneční scény.

Nečekejte do léta a vyražte v pátek 7. dubna na Flédu! Je už totiž na čase, aby prověření Skyline překvapili i nové diváky!

Protože je pátek, tak po skončení večera akce plynule naváže ve velkou afterparty s DJs Tchendos a Marccem!

Oficiální web: http://www.skylineweb.cz/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016