PARTYINFO

 

STROBE.CZ DJS TOUR

Datum konání:
30.04.2006 - neděle
Místo konání:
Prostějov - Brooklyn
DJs:
Jordy, Coma, Lucasch, Kita
Info:
http://www.strobe.cz
info@strobe.cz
Popis:
start: 21:00, vstup 50 czk
Line-up:
21:00 - 22:00 Lucasch
22:00 - 23:30 Jordy
23:30 - 01:00 Coma
01:00 - 02:00 Lucasch vs. Coma
02:00 - end Kita
 
 
Strobe DJs míří do Prostějova
V neděli 30.dubna čeká prostějovský klub Brooklyn a jeho navštěvníky hudební nadílka od známé agentury Strobe, která v rámci plánovaného tour přijede prezentovat své čtyři zastupované djs a producenty hrající tech-house, techno, progressive trance či drumnbass. Biografie vystupujích djs si můžete přečíst níže.
 

DJ Jordy (Strobe Rookies / Uherský Brod)

Tento DJ, producent a v poslední době také úspěšný remixér pochází z Uherského Brodu. Narodil se v roce 1981 a poprvé se ke hraní dostal někdy v 15-ti letech Stylově hraje Jordy především melodické groovy funky techno / tech-house a jeho sety bývají často hodně taneční, melodické, energické, promyšlené a plné nápadů které nenechají lidi jen tak v klidu.

V roce 2004 byl pravidelným hostem na rádiu Kiss Publikum v pořadu Kissmania.V poslední době obohacuje své hraní také live hraním. Začátkem roku 2005 založil internetový label COPRECORDS, na kterém začal prezentovat hudbu mladým talentovaným producentům. V září 2005 vstoupil do agentury Strobe, která jej nyní exkluzivně zastupuje. Kromě DJingu se JORDY již od svých 14ti let věnuje vlastní hudební produkci  (techno / house).

Některé z jeho skladeb se hrají v radiích, jiné se dostaly do hitparád (časopis Bassline - Bass Revolution - 2.místo / CD Face To Face - CD měsíce). Záčátkem roku 2004 mu vyšel i track na vinylové desce samopal rec 002 a v září roku 2005 vyšla jeho skladba Bossa Del Sol na CD kompilaci DJ TUNER TECHNO RIDE 1 k časopisu Autosport & Tuning.

DJ Coma (Strobe / Zlín)

DJ Coma, vlastním jménem Tom Ondra, se narodil ve Zlíně. V hudbě nalezl zalíbení již v dětství. Nejvíce ho však oslovila taneční hudba. Ve svých začátcích byl ovlivněn energickými sety Carla Coxe, Dave Clarke i melodickými v podání Sven Vath, Paul Van Dyk a dalších. Sám začal s djingem na počátku roku 2001.

Po krátké době objevil svůj talent a začal se na české hudební scéně prosazovat. Nejprve byl bookován agenturou Sunhouse, která měla své působení hlavně v okolí Zlína. Svým snažením, talentem a umem však brzy dokázal vyšší ambice a počátkem roku 2002 přešel do agentury Strobe, která působí po celém území České Republiky a také v zahraničí.

Začal hrávat na akcích v Praze a později hrál již ve všech významných klubech v České Republice. Z okolních zemí hrál několikrát v Německu ve věhlasném clubu Prison či Palm Beach. Podílí se také na pořádání série halových parties Techno Tunes a Bayday, kde je také residentem. Svou popularitu vybudoval na unikátním pro něj typickém výběru hudby v mixu žánru techno, elektro a trance.

Další z jeho předností je rychlý a precizní styl mixování s použitím efektu a sampleru ze dvou či tří gramofonů, cd přehrávače nebo mikrofonu. Jeho oblíbenost spočívá také v show kterou za mix pultem předvádí a schopnosti komunikovat s tančícím davem. DJ Coma hraje funky energické techno s prvky electro a trance.

DJ Kita (Strobe / Zlín)

Jan Zelinger aka DJ Kita se narodil v roce 1982 ve Zlíně. V roce 1989 až 1992 navštěvoval základní úměleckou školu kde studoval hraní na housle. Zároveň se jako samouk začal seznamovat s klavírem a elektronickými klávesami. Po letech experimentů a hledání vlastního hudebního vyjádření se Honza zamiloval do elektronické hudby.

Koncem roku 1997 se seznamuje s technikou mixování na gramofony. Od července1998 začal hrávat po klubech. Zkušenosti přibývalo a tím byla chuť i zájem o djing větší. Na konci roku 1998 zakládá sdružení zlínských techno djs "techno data club" a začíná spolupořádat úspěšnou sérii technoklubovek Technical Juice. Od roku 1999 hrává na rádiu JIH (progresso) a pravidelně také na zlínském rádiu Kiss Publikum (Sobotní Dance Party, 6Segment, Kissmania). V r.2000 začíná mixovat také drum-n-bass, house a progressive house.

Začátkem roku 2001 zakládá DrumFire booking. Spoluzakládá také drum-n-bassový projekt s anglickým basskytarystou. Téhož roku se začíná věnovat vlastní hudební tvorbě na PC. Koncem roku 2003 vydává svou skladbu s názvem Volkom na labelu Samopal records 02.

V květnu 2004 vstupuje do bookingové agentury Strobe a začíná se hudbě věnovat profesionálně. V současné době preferuje mixování tribal techna a groovy zvuku a také vystupuje na D-n-B parties společně s Info MCs, kterou tvoří rusko-bulharská dvojice. DJ Kita často hraje na akcích v Česku, na Slovensku, Německu, v Polsku, ale zahrál si již také například i v Lucembursku.

Lucasch (Strobe / Uh.Hradiště)

DJ Lucasch, vlastním jménem Lukáš Machálek, se narodil v roce 1981 v Kyjově. Je zakladatelem a majitelem agentury Strobe, která se zabývá party promotion a bookingem. DJingu se věnuje od roku 1999. Působil jako rezident v klubech Quadro, Šantán, Mír a Prison Clubu v Německu. V současné době je rezidentem klubu Euro v Hluku.

Z producentů jsou jeho oblíbenci Anderson Noise, Valentino Kanzyani, Marco Bailey, Renato Cohen, Mistress Barbara, Misjah atd. Zahrál si na spoustě klubových akcí po celé moravě ale také v čechách a na Slovensku, např. v klubech Roxy Praha, Paradogs Praha, Účko Bratislava, Metroklub Šala, Barumba Olomouc, Fabric

Ostrava a na větších akcích jako např. Hradhouse 2002, Hradhouse 2003, Apokalypsa, Ibiza Night, Golden Techno, Ruhr In Love 2004 (D), Summer Trip 2003 (D), E-Lake Festival 2004 (L), Stereodrome (SK). Zahrál si v nejlepších klubech v Německu, Rakousku, Belgii, Slovinsku, Lucembursku, Švýcarsku, Polsku, Bulharsku,

Slovensku po boku djs jako např. Marco Bailey, Adam Beyer, Rush, Dave Clarke, Chris Liebing, Marco Carola, Sonique, Moguai, Tomcraft, Inigo Kennedy, Preach, Takaaki Itoh, Marusha, Jay Denham, Marco Lenzi, Toni Rios, Kay D. Smith, Nils Hess, Virgin Helena, Eddie Richards, Pacou, Pascal FEOS atd. V současné době se na parties prezentuje nejčastěji groovy melodickým technem.

Více info: www.strobe.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016