PARTYINFO

 

!!AKCE ZRUŠENA!!

Datum konání:
13.04.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Sanny and Stifler (sever sound DJs)
Info:
http://www.bukanyr.cz
info@bukanyr.cz
 
 
Bukanýr opět nucen zrušit akce
Face @ Bukanýr přivítá v dubnu Sever Sound DJs
Klubovka Face @ Bukanýr bude v dubnu hostit djskou dvojici Sanny a Stifler z agentury Sever Sound DJs. S nimi samozřejmě vystoupí i rezidentní DJ Face.
 

Deep house a electro house - dva styly, kterým beznadějně DJ Face, rezident párty Face @ Bukanýr, podléhá. V tom prvním případě už po léta, v tom druhém přibližně dva roky.

Druhý čtvrtek v měsíci dubnu to na našem house boatu však nebude pouze o těchto dvou odnožích. Až ze severu Čech totiž dorazí hned dva zástupci agentury Sever sound DJs, kterým zase pro změnu učaroval funky house.

Říkají se Sanny a Stifler a jestli jim jde něco opravdu od rukou, pak je to ping-pong. Pokud ještě stále nemáte v těchto škatulkách jasno, určitě se zastavte - ideálně si tak doplníte vzdělání a my pro vás máme hned dvě možnosti, jak tento večer strávit. Buď muzice pouze naslouchejte v pohodlných klubovkách u dobrého drinku a nebo se na parketu naopak při tanci pořádně odvažte!

Těšit se na vás budeme už od 20:00, kdy to bude spíše o té klidnější formě, v kolik hodin a v jakém tempu tahle trojka skončí, však záleží jenom na tom, zda budete mít ještě sílu... A to si pište, že ji budete potřebovat!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016