PARTYINFO

 

SAIGON X-3-TRA

Datum konání:
14.04.2006 - pátek
Místo konání:
Břeclav - Block lounge
DJs:
Soundfreakers (Sk)
Info:
http://www.soundphreakers.com
Popis:
vstup: 50 czk
 
 
Břeclavský Saigon oslaví narozeniny
Saigon X-3-Tra aneb třetí narozeniny břeclavského klubu Block.  V pátek 14.4.06 vkročí Block do svého dalšího existenčního roku. zde přinášime historii klubu za dobu působení v Břeclavi a první info k oslavě.
 

Během uplynulých tří let prošel klub několika změnami. Tou nejhlavnější byla koncepce programu. Z Blocku se stal z velké části trefpunkt příznivců lámaných beatů a v poslední době i hip hopu! Drum večery Saigon a Drumbus si našly za dobu své existence několik štamgastů.

Pro ně, a nejen je, roztáčí gramce s černým zlatem dvakrát do měsíce residenti Sayko, Soldik, Skill a Palusz. Hosty se stali jak čeští, slovenští, ale i rakouští djs.

Z AT to byli: Shroombab, Tomkin, Splinta. SK prezentovali: L+, Kiara, Kukurica, Gabbana, Smote. Za domácí jen v krátkosti: Re:drum crew, 2_3 crew, Katcha, Im Cyber, Mooka, Helmut, Elwira, Shakal crew,  Bear, Ex-Dust crew, Philip TBC, Shadowbox djs, Gotia, Shade, Selekta, Sholtek crew. Všem djs patří velké díky.

A protože lámaným rytmům se daří v Břeclavi nejlépe, je i oslava třetích narozenin, stejně jako i předešlé dva roky, zaměřena na DnB a Jungle. Kromě residentů se návštěvníci můžou těšit na hlavní hvězdu večera, slovenské duo SOUNDPHREAKERS.

Formace Soundphreakers vznikla v roce 1997 . Tvoří ji dva mladí, velmi nadějní djs a producenti Nois a Neon. Svým posledním albem z roku 2005 , Nu Breed, se dostali do hlubšího podvědomí fanouškům DnB a Downtempa v Německu, Rakousku a Polsku. Mají za sebou vystoupení v Česku, na Slovensku,  ale i v Německu a Polsku.. Na Slovensku mají Soundphreakers širokou základnu posluchačů a svou tvorbu jim tam servírují od roku 2002 . 

Jejich produkci můžete najít na kompilacích Globtel CD IN 03 , Remark The Silence, Syvellevej, Orange CD IN, Slovenský Electro Jánošík, Summer of Love Greatest Hits a na jejich studio mixech z let 2003 - 2006. Na scénu se však uvedli už v roce 1998 první dlouho hrající deskou s názvem Just Meat a o čtyři roky později albem Noteless sphere of Infection. Na aktuálním albu je k nalezení, kromě jejich vlastní produkce, také promo materiál. Mixovaný set, fotografie a videoklip k tracku Just jako bonus na multimediálním cd.

Sety Soundphreakers staví hlavně na své vlastní tvorbě a doprovodu MC Mc Vrabec. V poslední době, mimo své produkce, hrají tracky i dalších nadějných tváří ze Slovenska, Česka a Polska. Aktuální promo set ke stažení o pár řádků níže. Více info na www.soundphreakers.com

Specialita SAIGON X-3-TRA je tradičně trapně nízké vstupné a mix CD ke vstupence zdarma. Vstupné činí 50 kč, z toho 20 kč útrata na baru!

Link zde.

Tracklist:

01. Soundphreakers - Drago
02. Symptom - Falling Away From Here
03. Soundphreakers feat. Disco - Keine Style
04. Snippah - Spasm
05. Reverb - Fear Illusions
06. Cycom - Mathematics
07. Soundphreakers feat. Dada - Just
08. Rido - Equilibrium
09. B-Complex feat. MC Skuph - Out Of Focus
10. Lamat - Sunrise
11. Soundphreakers - Kakadu
12. Deejay Delta - Porthia (Deejay Delta RMX)
13. No Money - Mad Razor
14. Snippah - Enjoy The Silence
15. Snippah - Vicious Circle
16. Sub D.Visions - Right Right Now Now
17. Hemoglobin - Terminator
18. Soundphreakers - Mad Commando
19. Lamat - Soul Cube
20. Reverb - I Dont Believe
21. Snippah - Human Spectre
22. B-Complex - Hunter
23. Soundphreakers - Inhal

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016