PARTYINFO

 

KRINJAH TOUR 2006

Datum konání:
15.04.2006 - sobota
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Krinjah, Aphrikka feat. Chong X, Booyaka Crew
Info:
http://www.inspiral.cz
info@inspiral.cz
Popis:
vstup 50/70 czk
 
 
Čtyři koncerty Krinjah v České republice
Zámořský ragga jungle vrací úder... Krinjah vyráží na tour po ČR. Který z DJs ho doprovodí, termíny a místa hraní vám přinášíme v tiskové zprávě.
 

Zámořský ragga jungle vrací úder! Po loňském ataku na české a moravské taneční parkety, který vedl sympatický Kanaďan RCola z Chopstick Dubplate, si přesně po roce na naše bitevní pole brousí zuby jeho spoluobčan KRINJAH!

Jeho výzbroj je domácímu publiku dobře známa, ze zálohy jej budou krýt ostřelovači z Roots’n’Future Foundation, za palebné podpory jejich bratrů ve zbrani.

KRINJAH patří již šestou sezónu mezi přední postavy zámořského raggajunglového new schoolu. Po dnes již klasických singlech jako Bam Bam nebo Angel rmx se stal jedním z nejvýraznějších producentů tamější scény.

Se svými nahrávkami na vlastním labelu Hand Grenade či na dalších značkách jako King Kong Sound, Jungle XPeditions, Cause n Effect nebo Bananas Kru razí typicky americký zvuk – návrat k oldschool jungle kořenům vycházejícím z roots reggae, ragga dancehallu a hip-hopu, obohacený o současné našlapané basové linky a bicí smyčky navrstvené a rozsekané až na samé hranice žánru nebo technologických možností.

Při komponování i ve svých DJských setech neváhá sáhnout do zlatého archívu afroamerické hudby, aniž by výsledek ztratil na své aktuálnosti nebo aby prezentované sdělení polevilo ve své naléhavosti.

V současné době Krinjah boduje s jeho aktuálními vypalovačkami My Gal a Big Bad & Heavy nebo remixy Worker Man a Bust Pure Shot. A samozřejmě také širokou paletou originálních dubplates.

Nyní máte možnost osobně zakusit jeho druhou středoevropskou invazi, která se bude odehrávat na čtyřech bojištích – v Praze, Brně, Havlíčkově Brodě a Plzni.

První expediční výsadek proběhne v pátek 7. dubna v Brně v klubu Favál, kde se vedle Krinjaha představí Gardenzitty Elders, Mad4ce + Chong X a RaveBoy. V druhém sledu budou ve stylu reggae & dancehall udržovat pozice Aphrikka NattyNational feat. Irie Memba a Wodnya z Kalinga sound kru.
Info: http://www.faval.cz

Den poté, v sobotu 8. dubna, se frontová linie posune směrem na západ do Havlíčkova Brodu. V klubu Effect bude Krinjah kralovat spolu s Gardenzitty Elders, Aphrikka feat. Chong X a rovněž zdejšími Riddim Corps.
Info: http://www.effectmusic.cz

V pátek 14. dubna se hlavní těžiště bojů přenese do Prahy na novou scénu klubu Cross. Do akce budou nasazeny speciální jednotky v sestavě Krinjah, Gardenzitty Elders, Aphrikka feat. Chong X, Rich, Sittah, Yukimura a RaveBoy. Operace v týlu dancehall & hip-hop chilloutu si vezmou na starost Aphrikka NattyNational feat. Irie Memba a Brainythug.
Info: http://www.crossclub.cz

V sobotu 15. dubna se rychlopalba roztočí v srdci Plzeňského teritoria na kótě InSpiral. Dobýt její vrchol se pod Krinjahovým velením vydá komando Aphrikka feat. Chong X s logistickou pomocí domobrany Booyaka Crew.
Info: http://www.inspiral.cz

Tam ale plamenná mise nekončí. O týden později, po vítězném tažení v zemích Koruny české, hodlá Krinjah otevřít východní frontu na ose Bratislava – Nové Zámky!

Voláme všechny bojeschopné muže i ženy! Mobilizace!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016