PARTYINFO

 

HUMAN TRAFFIX

Datum konání:
07.04.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Terry Francis (UK), Loutka (resident), Blond (techhouse.cz), Cubik, Diome
Info:
http://www.roxy.cz
pr@roxy.cz
Popis:
Vstup: 150/250 czk, VJs: J.T.R. (Phase), DNA (Phase)
 
 
Human Traffix: Terry Francis v pátek v Roxy
Human Trafix s Terry Francisem + Soutěž
Příětí pátek si v Roxy s Terry Francisem na Human Traffix zahraje rezident Loutka a dále Blond, Cubik a Diome.
 

TERRY FRANCIS (Elite music management - UK)

Jeho sláva začala stoupat poté, co vyhrál v roce 1997 v prestižní britské anketě, pořádané renomovaným časopisem Muzik Magazine, kategorii objev roku. Tak exaktní práce na mixáku udivovala veřejnost, která žasla ještě více po vydání jeho kompilace Architecture, na níž zveřejnil i 4 autorské tracky.

Hladký mix deep dub house, podivných breaků, občasných techno prvků a ještě čehosi neidentifikovatelného, oplýval náladou, která na ostrovech do té doby nezazněla.

To, co veřejnost označila jako tech-house, nazývá sám Terry žertovně houseno. Je jedním z těch DJs, které nelze zaškatulkovat a vždy si udržuje velmi specifický, osobní styl, který můžeme nazvat jako freestyle se silným vlivem tech-house.

V mládí byl Terry Francis silně ovlivněn funkem, soulem a diskem a na přelomu osmdesátých a devadesátých let se začal věnovat house music. Po začátcích v malých klubech se usadil v proslulém Sterns Clubu, kde se stal rezidentem po boku osobností jako Colin Dale, MR. C. či Eddie Richards.

Posléze přišel v jeho DJské kariéře významný mezník, kterým byl vznik legendární pravidelné party Wiggle. Svého času nejlepší party v Londýně produkoval spolu s Nathan Colesem a byla vždy beznadějně vyprodaná. Terryho další počin, kompilace Architecture – Volume 2, se stejně jako její předchůdce vyznačovala neuvěřitelně hladkými, čistými mixy pečlivě vybraných tracků. Z roku 2002 pak má na kontě i oficiální kompilaci klubu Fabric Fabric 2.

Mimo to pravidelně vydává na těch nejznámějších labelech jako jsou Surreal, Pagan rec., Wiggle nebo Eukahouse.

Od roku 1999 si Terry Francis drží residenturu v dnes asi nejlepším klubu v Londýně, ve Fabricu a již několik let patří mezi DJskou světovou špičku. Objel (a objíždí) vlastně celý svět, rovnocenně stojí po boku těch nejslavnějších DJs a není se co divit.

Jako málokdo totiž umí to, co právě ti nejlepší umět musí – tvořit budoucnost mazáním hranic mezi minulostí a současností a vždy hrát od srdce. Vždyť mnozí si jistě ještě dnes pamatují některé z jeho tuzemských vystoupení (několikrát hrál třeba na legendárním Mixu), kdy tento sympatický tlouštík taneční parket uchvátil a rozsekal opravdu nekompromisně.

Top 10:

01 Demarkus Lewis – Top Shelf -Industry
02 Thommy Davis – Nightrain – Code Red
03 Peace Division – Therapy – NRK
04 Travelling – Will B Presents – Inp
05 Kerri Chandler – Bar and Thym – Nite Grooves
06 Akabu – Phuture Sound Robot Mix – Interforce
07 Rob Mooney – Hasty Retreat – Drugsex
08 Adam B & Tom Golden – Smoketoke – Lost My Dog
09 Sean Dimitrie – Fred Everything Remix – Reverbatim
10 Vincenzo – The Riding – Windy Road Records


Human Traffix – 7.dubna od 22h
Vstupné 150,- předprodej, 200,- do 23h, od 23h 250,-
www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016