PARTYINFO

 

SMASH

Datum konání:
08.04.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Quassar, Juanita Juarez, Diome, Machine Funck
Live:
Pudink Pani Elvisovej (SK), My Name Is Ann, Rodent & Laura Level, London Underground Crew
Line-up:
2100-2200 Tall (future jazz set)
2200-2300 Diome (neo disko inferno elektriko warmup)
2300-2400 Machine Funck (tak to mi ho teda vyndej)
0000-0200 Juanita Juarez (likvidační funk z brooklynu)
0200-0300 Tall (brokecorefunk)
0300-0400 Diome (neo disko inferno elektriko naplno)
0400-0X00 SMASH-UP AfterTOFU (vidíte? dáváme prostor pro vyjádření i vegetariánům)
 
 
Smash!: informace o vystupujících
Přinášíme podrobnější informace o vystupujících skupinách připravované noci Smash! v pražském Crossu. Puding Paní Elvisovej, My Name Is Ann, Laura & Rodent, London Underground Crew a několik DJů se v sobotu v noci postará o vaši zábavu.
 

Horečka sobotní noci se nezadržitelně blíží, a co jiného nám do kompletního obrázku o akci chybí než informace o jednotlivých vystupujících.

Headlinerem celé akce je slovenský pětičlenný projekt Pudink Pani Elvisovej. Sami sebe charakterizují takto: "PPE je vrchol současné slovenské taneční hudby, kombinující elektronické podklady a samply s živým doprovodem. Živelné, hypnotizující vystoupení doplňují svěží a vtipné texty. Koncerty PPE jsou málo známým, ale o to přesvědčivějším zpestřením importované slovenské pop-music." Trochu moc na to, aby to byla pravda, ne? Ale přesvědčíme se sami! Nebo můžete zabrouzdat na www.ppe.sk či www.myspace.com/ppe.

Dramaturgický kontrapunkt bude tvořit český elektronický kabaret My Name Is Ann. Tahle dívčí dvojka si rozhodně nebere intelektuální servítky, takže se můžete těšit na saxofon, taneční performance, hravý klávesky, vaginu, osobitý sampling a breakcore disco feeling.  

Rodent (machines, electronic drums) & Laura (zpěv, machines) odkazují k EBM, ale v jejich muzice můžete najít prvky temného elektra, punku či taneční hudby.  Na koncertech hostuje klavírista a skladatel klasické hudby Jan Czerny.

Trochu živelnějšího a živějšího soundu přinese London Underground Crew, kteří na 4 gramce a dva mixy kombinují týmové djské vystoupení, scratche a jam se živými nástroji. Tentokrát můžete čekat perkusivní smršť dlouholetého spoluhráče Josefa Sedloně Car-La a hypnotizující brumling Joe Harpera. Celý večer uvede a mezi kapelami Vás zabaví liberecký tru-electro matador DJ Quassar.

Videoprojekce Vás tentokrát čeká na druhé stage, která Vám multimediálním výplachem zasekne drápky Red Bull Music Academy do Vašich závitů. Oficiální obrazový materiál ze všech proběhlých ročníků RBMA doplní "neváhej a toč" samotných účastníků. Kromě toho si můžete premiérově vyzvednout přihlášku na letošní rok. Nejen hudebně se můžete nechat inspirovat těmi, kteří už naši republiku reprezentovali. A máte otázky? Přineste si je s sebou, všichni Vám určitě ochotně odpoví, zvláště když se všichni posílí Smash drinky :).

(Včera večer byl našimi A.L.C. specialisty testováno a schváleno ideální složení Smash drinku. Půjde o kombinaci vodky, šampaňského a Red Bullu v přesném poměru .... ále co, my Vám nic prozrazovat nebudeme, přijďte ochutnat, stojí to za to! Soudě dle závěrečné zprávy a zejména stavu našich expertů čeká sobotní Cross solidní prasopalba:-) Sami můžete zkonzultovat online záznam z Rádia Akropolis, www.radioakropolis.cz, středeční večerní program Eclectica s Tallem.)

A navíc s námi můžete soutěžit o zajímavé ceny. A ani tohle Vám nestačí? Vstup za 50,- ? ... A to se vyplatí, že? Uvidíme se tam!

www.crossclub.cz
www.redbullmusicacademy.com 
www.machinefunck.wz.cz
www.ppe.sk
www.myspace.com/pudingpanielvisovej
www.laurarodent.com
www.djmatoa.com
www.vivacity.cz
www.myspace.com/brooklynsound
www.redsalamanda.com
www.parislovesprague.org
www.alvik.cz

 
Smash!: soutěž o volné vstupy a drinky Smash! v sobotu v klubu Cross Smash! chce podpořit domácí scénu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016