PARTYINFO

 

LET IT ROLL X

Datum konání:
07.05.2006 - neděle
Místo konání:
Praha - Hala Harfa
DJs:
Roni Size + MC Dynamite, Damalistik aka Roots Survival Sound, Impact, Suki, Inspiral X62, Katcha, Pixie, Admirál Kolíbal, Cotcharam, Wadi, Yukimura, Shin + Asian Percussion
Live:
Bongo Chilli, Irie Steppaz, Mara Mara
Info:
http://www.letitroll.cz
pr@letitroll.cz
Popis:
vstup: 200/250 czk, start 22:00
Line-up:
DnB
09:00 Inspiral X62
10:30 Katcha
11:30 Impact
01:00 Roni Size + MC Dynamite
03:00 Suki
04:30 Pixie
Mcs NuC
Jacob
VJs PureA

Reggae
9:00 Admiral Kolibal
10:30 MaraMara
11:00 Dancehall queen
12:00 Irie Steppaz feat. Bongo Chilli
1:30 Damalistik
2:30 Rocka Flex
4:30 BSW

Open Air Chillout
Yukimura
Shin
Coltcharam
+ percusion

OpenAir
12:00 Tribo Fuego
 
 
Let It Roll: informace o předprodeji Let It Roll X: důležité info před akcí
Taneční soutěž na Let It Roll
Informace k taneční skupině MaraMara a k netradiční taneční soutěži Miss s názvem Dancehall Queen pro pohyblivé slečny.
 

Dancehall Queen Contest

Pokud vás Fireshow a ostatní ohnivá vystoupení či Djské sety pouze rozpálí, dám ruku do ohně za to, že Dancehall queen dokáže mnohem víc..

Dancehall Queen je tak trochu jiná Miss..

Přesněji se jedná o soutěž pro všechny hot kočky, které rády tančí a nestydí se předvést před početným davem rozjetých rastů, kteří svým verbálním projevem dávají najevo, která girl je podle jejich názoru nejvíc sexy, což slouží jako doporučení pro tři porotce, kteří mají poslední slovo ve volbě královny plesu. Nejedná se o nic neslušného,nepoctivého a už vůbec ne o soutěž, kde stačí hloupým nanynkám dokonalé tělo.

Ani dívky s faldíky nemusí naříkat-tloušťka se do jisté míry bere jako pozitivum.. Dancehall je převážně o práci se zadečkem a Vaše taneční dovednosti se budou velmi obtížně předvádět, pokud jste týdny před soutěží chroupaly suchary.. Dámy pozor,každým ročníkem úroveň této  akce prudce stoupá ! Ve Vašem vlastním zájmu

Vám doporučujeme přihlásit se do soutěže až v okamžiku, kdy víte, zač je toho dancehall..

V opačném případě se může stát, že Vás obecenstvo nemile vypíská (přesněji "vybů-ůůuje"). V soutěži se (jak bylo již zmíněno výše) nehodnotí jen postava, ale taneční vlohy, schopnost držet se rytmu, plynulost pohybu,volba rafinovaného oděvu, vnímavost a případná vhodná reakce na požadavky davu, kreativita v pohybu (potom,co máte v malíčku zíkladní kroky), technika a choreografie.

Kdo ví, třeba se letošní vítězka vypraví reprezentovat na Jamajku, kde má nejen reggae, ale i soutěž v celé své kráse zapuštěné kořeny..Tam se pořádá každoroční oficiální Miss World Dancehall Queen competition. 
Atmosféra české Dancehall Queen bývá nezapomenutelná, věřím, že si jí nenecháte ujít.. Přejeme hodně zábavy a štěstí v soutěži!

MaraMara

Taneční skupina MaraMara  vznikla z nutnosti oživit českou dancehall stage tancem, na který se dá dívat.)  Prvními členkami byly tři Martiny, které spolu tančily více než pět let. To už by bylo samo o sobě zárukou kvality...

Před prvním ročníkem festivalu Mighty sounds (díky kterému doopravdy vznikly jako formace) se k nim přidaly další dvě kočky, dnes funguje jen čtyřčlená, profesionální, stabilní crew, která ovšem nesmí chybět na žádné dancehallové akci.

To, že dvě členky mimo jiné profesionálně tančí ve studiu orientálního tance Naboso je nijak stylově nesvazuje, ani příliš neovlivňuje-jejich divoká show je samozřejmě inspirovaná orientálními tanci, hlavně ale dancehallem (který se objevuje na Dancehall Queen Contest), zastupují také styly, jako jsou funky, street dance nebo hip-hop.

Každou choreografii si vymýšlejí samy, pokaždé přidají něco nečekaného..
Zbrusu nová show, připravená speciálně na Let It Roll X. slibuje doslova žhavé překvapení, které nesmíte propásnout.

Fotky krasavic  MaraMara na http://www.maramara.net

 
Tribo Fuego a PureA na Let It Roll Let It Roll s Roni Sizem: soutěž o vstupy Roni Size & MC Dynamite zahrají na dalším Let It Roll

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Let It Roll od Ondřeje
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016