PARTYINFO

 

PROGRESSIVE ZONE

Datum konání:
14.04.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Snake Sedrick (Hu), Tomáš Haverlík (Sk), Dave Fish, Mikail, Typhone
Info:
http://www.fleda.cz
pr@fleda.cz
Popis:
start: 21:00, vstup 120/160 czk
 
 
Progressive Zone: Sedrick & Haverlík
Na Progressive Zone se jako hlavní host představí DJ Snake Sedrick a sním producent a DJ Tomáš Haverlík ze Slovenska. V článku se dočtete o této dvojici spousty zajímavostí.
 

Jako hlavní hvězdu přivítáme na tomto díle Progressive Zone Snake Sedricka z Maďarska. Snake pochází z Budapeště a patří mezi nejvýraznější progresivové producenty a DJe v Maďarsku, brněnskému publiku se již úspěšně představil na noci Sound of Ibiza.

Vydává na mnoha renomovaných labelech, skládá remixy pro top hvězdy a hraje luxusní progressive, který pobaví snad každého hudebního nadšence.

Tomáše Haverlíka snad už netřeba dlouze představovat.  Tento výrazný producent a DJ ze Slovenska navštívil Brno již několikrát a není fanouška progressive, který by neznal jeho muziku - propracované našláplé melodické trancůvky, kterými prorazil i za vodou a který odstartoval svoji hudební kariéru na labelu Baroque.

Před nedávnem oslavil roční výroční svého pořadu na ETN.com. Tomáš Haverlík již odvysílal 13 epizod své relace.

Dvanáctou – výroční pak nabídl jako dárek ke stažení přes vlastní newsletter systém. Nyní společně s ETN chce poděkovat za přízeň a jako důkaz své vděčnosti by chtěl obdarovat všechny zájemce kompletním archivem jednotlivých epizod dostupných ke stažení. http://www.etn.fm/news.asp?id=260

Dále se v lineupu představí tradiční host Progressive Zone Mikail, původem z Bulharska, nadějný Milan Lieskovský z Bratislavy a domácí naděje Typhone!

SNAKE SEDRICK (HU)

Po roce 2000 dostávají singly Snake Sedricka profesionální tvář a tak se s jeho jménem můžete častěji setkávat v debatách odborné veřejnosti, djs a producentů, kteří brali jeho tracky útokem. Později se na party v klubu Pacha Bar seznámil se špičkovým izraelským projektem Mo Shic, který po seznámení se Snakeovými tracky jej okamžitě požádal o vyrobení tracku pro Moshicův exklusivní set v prestižním časopisu Dj Mag!!

Březen 2003 bylo datum vydání cd a vlastně prvního Snakeova tracku na oficiálním trhu. Píše se rok 2006 a Snake má za sebou několik desítek vydaných i nevydaných tracků a remixů. Jeho tracky remixují světoznámí producenti jako jsou třeba Tim Fretwell nebo Blue Haze, spolupracoval s mnoha producenty, například Andro nebo Tomáš Haverlík, remixoval tracky od Digital Witchcraft nebo Sertac Kaya, jeho tracky vyšly také u vydavetelství  Fiberline Audio nebo Swift Records, Snakeova tvorba se mimo jiné objevila i na kompilacích jako jsou Hernán Cattaneo nebo Andrew K, či Moshic.

Měl svůj pravidelný pořad pod názvem Meton Show na internetovém rádiu Eccentricbeats.com, hrál několikrát na Protonradio.com, Friskyradio.com , Justmusic.fm, Last.fm, Metro Music Radio atd., jeho sety také hráli v několika FM rádiích, dostává stále více nabídek, jak na domácích tak na zahraničních párty

Patří mezi absolutní špičku maďarské progressive scény, vydává na labelech jako jsou Inversus, SOG, Pure Substance nebo Screen Jestli jste to ještě nepoznali, tak řeč je o pětadvacetiletém budapešťském rodákovi Hedricku Zoltanovi aka Snake Sedrick.

TOMAS HAVERLIK (SK)

Tomáš Haverlík je predstaviteľom a exportérom slovenského progressivu, so zárukou kvality a je už nějaký ten pátek zárukou prvotřídního prog-tranceu. Kdo měsíc co měsíc sedí s uchem nalepeným u jeho rezidentní show na kanadském ETN FM, ten ví, o čem mluvíme. Tomáš dal v roku 1999 základ projektu Haverlik & Tkac. Tomas Haverlik - HANNAH bola pre nich prvým úspechom a preto ešte do dnes ostáva ich favoritom.

HANNAH svojím hĺbavým zvukom presne vystihuje podstatu ich hudobného chápania. Druhou v poradí vydanou skladbou je TYRA. Tá sa vďaka svojej univerzálnej povahe dostala (už ako promo) do kufrov mnohých známych dj-jov.

Za spomenutie určite stoja Deep Dish, Deepsky, Hernan Cattaneo, John ‘oo’ Flemming, Sander Kleinenberg, Sasha, Satoshi Tomiie. Podobný úspech má aj ďalšia platňa “SYNTHIA” a vydané remixy. Čoskoro nasledoval singel NOEL, kde svoje vokály prepožičala slovenská speváčka Misha. Všetky skladby sú súčasťou rôznych CD kompilácií a setov v podaní svetovej progresívnej elity.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016