PARTYINFO

 

JIM BEAM MUSIC

Datum konání:
20.04.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Brno - Fléda
Live:
Knot Photogenic
Info:
http://www.fleda.cz
pr@fleda.cz
Popis:
start: 15:00. vstup zdarma
Line-up:
15:00 - otevření klubu

16:00 - zahájení infosession, základní informace o RBMA, myšlenka, historie, domácí účastníci

16:30 - přednáška speciálního hosta

17:30 - interview s některým z bývalých účastníku RBMA

18:30 - aplikační fáze RBMA 2006, prostor pro dotazy, vyplnění přihlášky

20:00 - konec infosession, možnost účasti na regulérním programu klubu
 
 
kNot Photogenic dnes ve Flédě
kNot Photogenic – neznámý projekt známých lidí na Flédě. Informace najdete v článku.
 

Dnes zahraje na brněnské Flédě uskupení se zatím neznámým a krkolomným názvem kNOT Photogenic. Buďte si ale jistí, že po brněnském koncertu budou všichni vědět, že kNOT Photogenic se čte bez prvního K. Jedná se totiž o projekt úspěšných a v taneční scéně provařených lidí.

Něžnou část kapely ztělesňuje Charlie One, která na české scéně prorazila s projektem Wubble U a aktuálně hraje společně s pražskými muzikanty a DJs v Ohm Square. V Brně jsme ji mohli naposledy vidět v listopadu, kdy předvedli skvělou show pro zaplněnou Flédu. Charlie One doplňují v jádru další dva významní muzikanti: MC Mustard, kterého známe především z londýnských a kultovních TPD a v neposlední řadě otec celého projektu Boris Carloff.

Vystudoval klasické housle, dodnes skládá vážnou hudbu, ale do paměti se vryl hlavně lidem z taneční scény jako úspěšný producent i skladatel. Na svědomí má například remixy pro dnes velmi populární Skyline nebo kapelu Here. 

Charlie One, MC Mustard a Boris Carloff – v případě, že se u jednoho projektu spojí taková tři jména, je to záruka úspěchu. Zároveň z toho logicky vyplývá, že si jejich desku spousta lidí koupí jen kvůli něžné tvářičce Charlie One! Omyl!

kNOT Photogenic chtějí na posluchače zaútočit hudbou a svůj přístup k image makingu kapel dokazují i obalem desky – tři postavy s pytlem na hlavě. Jde přece o hudbu ne o image!

 Kapela kNOT Photogenic funguje paralelně v Praze a Londýně, debutovou desku nahrávala ve čtyřech studiích – ve dvou v Česku a ve dvou v Anglii.

Rozhodl o tom anglický původ Charlie One a MC Mustarda, ale také bohaté kontakty všech tří kNOTů v Anglii. Je tedy jasné, že nás ve čtvrtek čeká hodně kvalitní show. Každý si najde svůj song – na desce kNOT Photogenic najdete poslechovou i taneční hity.

Red bull music academy – Ifosession na Flédě!
Start: 15.00
Vstupné: Zdarma

Celosvětový projekt hudebního workshopu Red Bull Music Academy letos na přelomu září a října hostí australské Melbourne.
 
My jsme pro následující dny připravili pro případné zájemce, ale také pro širokou veřejnost zajímající se o hudební scénu víc, než jen návštěvou klubů, sérii RBMA Infosessions v největších městech v Čechách a na Slovensku.

Na Infosessions bychom chtěli návštěvníkům předat kompletní informace o projektu Red Bull Music Academy, pomoci vyplnit aplikační formulář případným zájemcům a především se pokusit  přiblížit atmosféru RBMA prostřednictvím zajímavých domácích nebo zahraničních hostů a bývalých účastníků RBMA.

Vstup na tyto Infosessions je zdarma, doufáme, že si uděláte čas na setkání s lidmi, kteří se o projekt Red Bull Music Academy v České a Slovenské republice starají, či kteří do něj byli jako účastnící v minulosti zapojeni.

Místa konání RBMA Infosessions:

19. dubna, Praha – klub Mecca
20. dubna, Brno – klub Fléda
21. dubna, Ostrava – klub Fabric
24. dubna, Bratislava – klub Nu Spirit
25. dubna, Košice – klub Ibiza

Special guests :

kNOT PHOTOGENIC – www.knotphotogenic.com - Tři velké osobnosti - Boris Carloff, Bob Mustard a půvabná Charlie One připravili album, které je mixem hudebních světů... V mixu dubu, hip-hopu, breakbeatu, elektra, popu a grime lze vystopovat dokonce prvky irského folklóru, či slovanské nebo ethnické hudby.

kNOT PHOTOGENIC vystoupí po skončení RBMA Infosession v klubu Fléda a vy máte možnost na akci zůstat a užít si tak čtvrteční večer naplno.

Ex – participant jedné z minulých RBMA – DJ Tall, Dublin 2000.

Více informací o RBMA získáte na webové stránce www.redbullmusicacademy.com

Kontakt : lindee@redbullmusicacademy.cz; marek.teyssler@cz.redbull.com

Internetové rádio RBMA: www.rbmaradio.com

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016