PARTYINFO

 

FX BOUNCE!THE DIAMOND NIGHT

Datum konání:
20.04.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Noir (Prague), Kwé (FX Bounce Prague), Sticky Dojah (Germany)
Info:
http://www.fxbounce.com
vk@radostfx.cz
Popis:
start: 22:00, vstup 0/100 czk
 
 
Dnes Fx Bounce v Radosti
Dnes v Radosti FX, pravidelní klubovka s nádechechem Rnb a Hip Hopu pod názvem FX Bounce.
 

Pevně věříme, že vás velikonoční svátky moc neoslabily a najdete si čas tento čtvrtek na zaběhlou klasiku v podobě čtvrtečních hip hop & rnb FX Bounce! nocí v pražské Radosti FX.

Zvlášť v posledním měsíci jsou čtvrtky v Radosti hodně v kurzu - průměrná náštěvnost 450 lidí a kladné ohlasy od všech dosavadních vystupujících jsou toho jasným důkazem.

Tento čtvrtek se lidem se svými sety představí hned dva z rezidentů FX Bounce! – DJ NOIR, který nedávno uveřejnil na www.fxbounce.com svůj první mixtape 2006 a DJ KWÉ, který má pro vás po jeho nedávné návštěvě Německa připraveny ty největší klubové novinky.

Jako speciální host se tento čtvrtek 20. dubna v rámci FX Bounce! představí německý DJ STICKY DOJAH, který není v Čechách rozhodně poprvé a má zde celkem silnou základnu jeho nezapomenutelných party setů, které představil v nejednom pražském klubu a na několika českých letních festivalech.

Jako bonus proběhne živé vystoupení NGS bboys, nejlepší české breakdance skupiny, která za poslední roky posbírala snad všechny dostupné trofeje v našich končinách.

Navíc se nebojí ukázat „normálnímu“ světu, důkazem toho bylo nedávné učinkování v reklamě na Eurotel nebo vlastní kolekce oblečení od Nike. Přesto zůstávají pořád těmi starými dobrými NGS. Těšte se na strikci od těch nejlepších!

Již tento čtvrtek! Start úderem 22:00 a jede se až do rána.

Jinak pro dokreslení jinak skvělé atmosféry v klubu budou opět v pohotovosti všechny plazma videoprojekce, na kterých bude klasicky k vidění spoustu elementů a xtreme sportů vč. lechtivějších xxx

Pro více informací kontroluj oficiální website www.fxbounce.com a dodáváme, že vstup do klubu je od 18ti let!

Dívky mají vstup po celou noc zdarma a kluci za kilo.

 
Fx Bounce v Radosti FX

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016