PARTYINFO

 

LIMITED EDITION

Datum konání:
14.04.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Pete Walk (studio 54), Vitek Červený, Miguel S
Info:
http://www.studio54.cz
raju@studio54.cz
Popis:
vstup: 100/150 czk
 
 
Další Limited Edition už příští pátek + soutěž
Příští pátek se odehraje v pražském Studiu 54 další díl oblíbené klubovky Limited Edition. Vedle rezidentů Pete Walka a Vítka Červeného si budete mít možnost poslechnout i zástupce Electron DJs - Miguela S. Přinášíme základní info o akci a soutěž o 6 volných vstupů na akci.
 

Ani nyní Vás nenecháme na holičkách a znovu Vás rádi uvidíme na dalším díle pokračování oblíbené party Limited Edition, kterou již tradičně připravuje klub Studio 54 a agentura Trendmusic. Rezidenti Pete Walk a Vítek Červený si k tomu pozvali nového hosta - dj Miguel S, který umí zahrát kvalitní taneční music. A že toho má už hodně za sebou, o tom se můžete přesvědčit v jeho profilu viz. níže. Kdo chce opět zažít Limitovanou edici tohoto dílu, ať neváhá ani chvíli a dostaví se v pravý čas!:)


Zkušený housový DJ Miguel S patří k zakladatelům mělnického sdružení Electron DJs. Miguel S prošel djskou školou LIVC a má velké zkušenosti s hraním převážně na vlastních akcích. Zahrál si již s takovými Dji, jako jsou Neo, Vilém, Craig Hampson, Maxx, Béla EN, atd. K jeho velkým úspěchům patří 2.místo v Djské soutěži LIVC/Bassline Cup v klubu Industry. K jeho dalším úspěchům patří hraní na festivalech a v klubech jako jsou: Summer Of Love 2005, Mecca, L´enfer Rouge, U Club (Bratislava), Free D Bar, Industry (LIVC/Bassline Cup-2.místo), Duplex, Naif, Klub Pionýr (Litvínov) atd.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016