PARTYINFO

 

WAXOLUTIONISTS

Datum konání:
05.04.2006 - středa
Místo konání:
Bratislava - Nu Spirit Bar
DJs:
Buzz, Bionic, Kid, Zuzee, Vec
Info:
tomek_rado@yahoo.com
Popis:
vstup: zdarma
 
 
Dnes Carhartt Skate Tour v Bratislavě
V Bratislavě dnes zahrají na akci Waxolutionists DJs Buzz, Bionic, Kid, Zuzee a Vec. Další informace najdete v článku.
 
Carhartt Skate Tour: Skateboardy a Hip Hop v Nu Spirit Po úspechu poslednej marcovej soboty s DJom Vecom bratislavský Nu Spirit Bar pokračuje s hip-hopovými akciami vo veľkom štýle.

Už v stredu 5. marca sa za gramofóny postaví DJ Buzz z viedenského združenia Waxolutionists. Akcia je súčasťou série Carhartt Skate Tour, ktorá sa okrem Bratislavy uskutoční aj v Prahe, Brne, Budapešti a Viedni. Okrem Dja Buzza si budete môcť vychutnať aj projekciu skateboardových filmov, vrátane premiéry filmu Mongolia Skate Tour.

Vstup je voľný. Waxolutionists, trojica v zložení Buzz, the Bionic Kid a Zuzee, má už na konte štyri albumy, ktorými sa im úspešne darí prekračovať hranice hip hopu. Na tom poslednom nazvanom Counter Fights hosťujú také mená ako je Blade, Vadim alebo Lyric L. Okrem vlastnej produkcie Waxolutionists remixovali skladby mnohých významných hudobníkov viedenskej downtempovej scény ako napríklad stereotyp ale walkner.hintenaus.

Nu Spirit Bar Medena 16, Bratislava Rezervacie: nuspirit@nuspirit.sk www.nuspirit.sk data.waxolutionists.com www.carhartt.com
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016