PARTYINFO

 

STRANGE ATTRACTOR

Datum konání:
24.04.2006 - pondělí
Místo konání:
Praha - Abaton
Live:
Strange Attractor (NL) + special guest
Info:
http://www.dsmacku.com
michal@dsmacku.com
Popis:
start: 20:00, vstup: 120/150 czk
 
 
Pink Dots a Sonar Lodge zavítají do Abatonu
Vystoupení holandského jazzrock-ambientního projektu Strange Attractor, který je složen z členů kultovních kapel Legendary Pink Dots a Sonar Lodge. Jejich vystoupení se v klubu Abaton uskuteční 24. dubna 2006.
 

Členové Legendary Pink Dots a Sonar Lodge se svým novým projektem zavítají do Abatonu

Libujete si ve jazzrockově ambientních tónech? V tom případě si nesmíte nechat ujít nový projekt členů kapely Legendary Pink Dots a Sonar Lodge s názvem Strange Attractor (NL), kteří vydali čerstvě album Everything Is Closer na jehož podporu uspořádali evropské tour. Na vlastní oči je můžete vidět v pondělí 24.dubna 2006 od osmi večer v pražském Abatonu.

Strange Attractor se skládá z holanďanů Richarda van Kruysdijka (bicí, elektronika) a všestranně talentovaného umělce Nielse van Hoorna (saxofony, klarinet, flétna, syntetizátor). Strange Attractor je jedna z těch mála kapel která dokazuje, že zábava neznamená nutně plytkost. Jejich džezově popové písně jsou vždy na ostří hraně současné produkce.

Pro zakladatele trip-noir/nu-jazzové formace Sonar Lodge a spolumajitele labelu Music For Speakers (NL) Richarda van Kruysdijka nejsou taneční hudba a zlámané beaty žádnou novinkou, stejně tak jako Niels van Hoornovi schopnosti na poli avantgardy a elektronicky psychedelických zvuků z The Legendary Pink Dots. To mělo již v minulosti za následek jejich vzájemnou spolupráci, ale v projektu Strange Attractor se rozhodli své hudební nápady a fantazie naplnit a za využití Nielsových bohatých koncertních zkušeností se rozhodli vydat na evropské turné.

Při natáčení alba Everything Is Closer, které na svém tour propagují, se spojili s dalšími vynikajícími muzikanty jako jsou Edward ka-Spel (Legendary Pink Dots), Richard Sinclair (Hatfield & the North, Robert Wyatt, ex-Caravan), Marie-Claudine Vanvlemenová (Sonar Lodge), Edward Capel a Jeroen van Vliet (Paul van Kemenade quintet a.o.).

Na podiu Nielse a Richarda doplňuje Marie-Claudine Vanvlemenová ze Sonar Lodge (zpěv, syntetizátor), která vytváří intenzivní atmosféru a delikátně vykresluje publiku jejich vesmír...

Více informací na www.musicforspeakers.com a www.prostorabaton.cz

Předprodej v sítích Ticketpro a Ticketportal.

 
Strange Attractor v Abatonu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016