PARTYINFO

 

ORIGINAL SIN

Datum konání:
08.04.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Nebe
DJs:
Bon Finix, Marcus Cooper, B3
Info:
clubnebe@seznam.cz
 
 
Original Sin už tuto sobotu
Original Sin tentokrát v podání DJs Bon Finix, Marcus Cooper a B3. Další informace najdete v článku.
 

Pro velký úspěch oficiálního srazu zlobidel, se Original Sin stává pravidelnou součástí měsíčního programu clubu Nebe. Další díl se koná tuto sobotu 8.dubna.

Tentokrát si náš zlobící resident Bon Finix zvolil mimopražské posily. Ze Zlína přijede velmi talentovaný DJ Marcus Cooper, jehož sety jste již mohli zaslechnout na spoustu velkých akcí jako Mácháč, Imperium, Citadela, atd. Oba dva DJové nabídnou zajímavou směs house-electro-progressive a kromě sólo setů se setkají i v duelu na společémí back to back set. Lounge, který se nachází v zádní části klubu, bude patřit Kristosovi a jeho přátelům, tzv.; B3 DJs.

Zlobit se bude už od 22h až do rána. Dámy před 23h mají vstup grátis a studenti mají nárok na slevu a platí 50Kč. Vstupné pro ostatní je 70Kč. Prvních pár desítek zlobících co projdou bránou do Nebe, obdrží jako dárek demo CD mixed by Marcus Cooper.

Pro ty kteří na takovém to srazu ješte nebyli a neví co očekávat, jen doporučujeme at´ jsou připravení na všechno, protože na Original Sin je všechno dovoleno!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016