PARTYINFO

 

PROGRESSIVE

Datum konání:
29.04.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Michael C (sunshine). Rewis( djrewis.com), Athro (athro.net), Levis (technisco.cz)
Info:
http://www.clubvertigo.cz
rewis@post.cz
 
 
Michael C v klubu Vertigo
Pokud máte rádi dobrou hudbu, příjemné prostředí a trance progressive, zavítejte 29.dubna do klubu Vertigo na první díl klubovky Progressive.
 
Trance, aneb melodický a emotivní styl taneční hudby, který získal v anketě Dance Awards pro rok 2005 prvenství.

Pro všechny, kteří ho mají rádi a ať už si na něj zatancují nebo si jej poslechnou u skleničky s přáteli máme zajímavý tip. V sobotu 29. dubna proběhne v pražském příjemném klubíku Vertigo (ulice Havelská) první část klubovky PROGRESSIVE.

Nečekejte žádnou tvrdou hudbu, budeme se zaměřovat na progresivní, kvalitní a hlavně pohodový trance.

Noc bude probíhat pod záštitou bookingu serveru Technisco.cz, tudíž pod taktovkou hlavního stájového DJe Levise (www.djlevis.com) a čerstvého přírůstku DJe Rewise (www.djrewis.com), pro než jsou charakteristické energií nabité sety. Na první díl klubovky si zmínění chlapíci pozvali exkluzivního hosta, kterého není třeba dlouze představovat, je jím DJ Michael C (www.djmichaelc.com).

Připomeneme, že Michael je náš 3. nejoblíbenější DJ za rok 2005, který v posledním roce zaznamenal raketový vzestup. Důkazem toho jsou významné mega párty, na kterých hrál po boku jmen jako jsou Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Tiesto, Ferry Corsten, ATB a další.

Kvalita mixu, skvělý výběr melodických skladeb, tak by se dal podle nás popsat Michaelův styl. Jako support dj vystoupí náš kamarád dj Athro (www.athro.net). Nejen zkušené ucho pozná, že Athro má pro muziku cit a v poslední době nás svými sety velmi překvapuje.

Myslím, že o protagonistech není třeba se více zmiňovat, však je sami všichni dobře znáte a víte, že jsou zárukou kvalitního večera. Jako lahůdku pro vás má klub Vertigo připravenou akci - vodku s redbullem za 70,-!!!

Pokud máte rádi dobrou hudbu, příjemné prostředí, určitě zavítejte, bude to stát za to.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016