PARTYINFO

 

QSS 10TH BIRTHDAY ČARODEJNICE

Datum konání:
29.04.2006 - sobota
Místo konání:
Zastávka - Ostrov na Úhlavě
DJs:
Inside Kru, Stephunk T, NBJ, Alkoskvot, MC Sax Trusty, Bica, Bare, Groover, Anus, Amce,Chris, Quadrant, Petra N, Drahota, Rescue, Canobee, Soda, Box, Maxime, Javas, DiY, Smokescreen, Mantis Rec\'s, Lord Gosh, Lucas, Braun, Jim Felli, Jan Berdych, Pat Heart, M&gors and Sunshine People, Koala, Vik, Cubik, diome, Face (techno.cz)
Info:
quadrantss@volny.cz
 
 
Profil anglického Smokescreen sounsystemu
Profil DJs z anglického soundsystemu Smokescreen, kteří přijedou tento víkend zahrát na 10. narozeniny Quadrant Soundsystem do Příchovic na Plzeňsku. Oslava proběhne formou open air festivalu v rámci pálení čarodejnic.
 

Rob&Steve Lee (Smokescreen SS, UK)

Veteráni anglického undergroundu Smokescreen, začali se svými free deep house parties již v roce 1991 a patří k nejstarším sound systemům v Anglii. Partička pocházející z anglického Nottinghamu, jejímiž zakládajícími členy jsou Laurence, Rob, John a Tubby, dělala párty po celé Anglii a Evropě, dále také v Asii, USA a Austrálii.

Se svou muzikou a kvalitou hraní se postarali o jedny z nejlepších akcí za posledních 15let, které se konaly od obchoďáků přes louky a kluby až do rod. domů. Steve, známý také z dua The Littlemen, se připojil r. 1995. Rob a Steve si padli do noty a společně se se svou funky chunky deep house music prezentovali na mnoha parties. V Čechách jsme je mohli slyšet na loňské Moove It party v pražském Matrixu, či nedávno na Bingo The Deep House Night v Radosti FX. 

Jejich neomylné mixy řídící four-to-the-floor deep rhytmic house a věcí s velice podmanivými beaty, byly inspirací pro mnoho DJ's pro začátek hraní.

Smokescreen SS produkují na labelech jako Drop Music (založili spolu s Inland Knights), Tilted Recordings, 20:20 Vision, DiY Discs, Myna Music a Aroma Recordings.

http://www.smokescreen.moonfruit.com/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016