PARTYINFO

 

FESTIVAL LUMÍROVA TŘÍSKA

Datum konání:
26.04.2006 - středa
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
bude upřesněno
Live:
Pablo´s Majic Karpet
Info:
evca.pet@seznam.cz
Line-up:
10:00 - „Dítě jako spotřebitel - metodologie výzkumu u dětí“ - workshop | Gabriela Dymešová | Fakulta sociálních studií MU, Joštova 10 | 5. podlaží | posluchárna AVC:543
19:00 – „Lumírova tříska, aneb Reklamy, které se vám dostanu pod kůži“ – závěrečná show – přehled českých a zahraničních reklamních spotů, funky kapela Pablo´s majic Karpet a DJ Petreco | klub Fléda
 
 
Lumírova tříska 2006, studentský festival
Lumírova Tříska 2006: program festivalového kina
Přinášíme program kina, které bude bude součástí letošního festivalu Lumírova Tříska.
 

Praví kulturní nadšenci určitě již četli nebo slyšeli o festivalu Lumírova tříska 2006. V rámci této kulturně-vzdělávací akce připravili studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně ve spolupráci s Kinematografem bratří Čadíků jarní kino.

Během dvou dubnových večerů můžete v areálu brněnských vysokoškolských kolejí Pod Palackého vrchem, mezi bloky A4 a A5, shlédnout dvě nápadem originální komedie.

V pondělí 24. 4. se ve filmu Po čem ženy touží představí jako šovinistický egoista Mel Gibson, který chce za každou cenu získat místo ředitele ve známé reklamní agentuře. Plány v jeho kariéře mu však překazí krásná Darcy Maguire (Helen Hunt). Při plnění pracovního úkolu má Nick Marshall (Mel Gibson) nehodu, díky ní však získá zvláštní schopnost - slyší, co si ženy opravdu myslí.

Úterní večer 25.4. bude patřit dánské akční komedii V Číně jedí psy. Arvid (Dejan Cukic) žije nudným životem, avšak pouze to té doby než se stane hrdinou proti své vůli, když se mu podaří předat bankovního zloděje policii. Následně se setkává s údajnou manželkou trestance, která chce po Arvidovi peníze. Arvid žádá o pomoc svého bratra, kterému není nic proti srsti. Společně se tak vydávají na absurdní pouť za honbou po penězích, při které v sobě Arvid odhaluje své skryté možnosti a získává nový pohled na svět.

Promítání filmů začne ve 20:30 hodin, vstup je zdarma. Více informací je k dispozici na www.triska.utb.cz.

 
Lumírova tříska koncem dubna v Brně

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016