PARTYINFO

 

FESTIVAL LUMÍROVA TŘÍSKA

Datum konání:
26.04.2006 - středa
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
bude upřesněno
Live:
Pablo´s Majic Karpet
Info:
evca.pet@seznam.cz
Line-up:
10:00 - „Dítě jako spotřebitel - metodologie výzkumu u dětí“ - workshop | Gabriela Dymešová | Fakulta sociálních studií MU, Joštova 10 | 5. podlaží | posluchárna AVC:543
19:00 – „Lumírova tříska, aneb Reklamy, které se vám dostanu pod kůži“ – závěrečná show – přehled českých a zahraničních reklamních spotů, funky kapela Pablo´s majic Karpet a DJ Petreco | klub Fléda
 
 
Lumírova tříska 2006, studentský festival
Lumírova tříska 2006.  Studentský festival, který do Brna přinese nový rozměr zábavy. V článku informace k festivalu.
 

O tom, že reklama není jen přestávkou během dlouhého filmu, přesvědčí laickou
i odbornou veřejnost studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně během jejich třídenního multimediálního festivalu Lumírova tříska 2006.

V pondělí 24. 4. 2006 proběhne v klubu Fléda pásmo krátkometrážních studentských filmů Úroda ze školní zahrádky. Zároveň je v prostorách klubu připravena vernisáž prací studentů FMK UTB ve Zlíně, o zábavu se postará DJ Koala.

Vyvrcholením celého festivalu bude středeční slavnostní galavečer Lumírova tříska, aneb Reklamy, které se vám dostanou pod kůži. Na programu je, podobně jako loni, přehlídka zábavných reklamních spotů, které se obvykle na našich televizních stanicích nevysílají.

Dále se návštěvníci mohou těšit na vystoupení mexické funky kapely Pablo´s majic Karpet a do rána se bavit s DJ Petrecem.

Od pondělí do středy je pro zájemce připraven cyklus workshopů na fakultách Masarykovy univerzity. Přednášejícími budou odborníci z praxe. V areálu vysokoškolských kolejí Pod Palackého vrchem se budou promítat filmy pod širým nebem. V pondělí to bude komedie Po čem ženy touží a v úterý akční film V Číně jedí psy. Vstupy do jarního kina jsou zdarma a na návštěvníky čeká občerstvení a pohodová atmosféra.

Festival se uskuteční v Brně ve dnech od 24. do 26. 4. 2006.

Generálním partnerem festivalu Lumírova tříska je Kofola.

www stránky projektu: www.triska.utb.cz

 
Lumírova Tříska 2006: program festivalového kina Lumírova tříska koncem dubna v Brně

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016