PARTYINFO

 

FESTIVAL LUMÍROVA TŘÍSKA

Datum konání:
26.04.2006 - středa
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
bude upřesněno
Live:
Pablo´s Majic Karpet
Info:
evca.pet@seznam.cz
Line-up:
10:00 - „Dítě jako spotřebitel - metodologie výzkumu u dětí“ - workshop | Gabriela Dymešová | Fakulta sociálních studií MU, Joštova 10 | 5. podlaží | posluchárna AVC:543
19:00 – „Lumírova tříska, aneb Reklamy, které se vám dostanu pod kůži“ – závěrečná show – přehled českých a zahraničních reklamních spotů, funky kapela Pablo´s majic Karpet a DJ Petreco | klub Fléda
 
 
Lumírova tříska 2006, studentský festival Lumírova Tříska 2006: program festivalového kina
Lumírova tříska koncem dubna v Brně
Lumírova tříska je kulturně-vzdělávací festival s tématem reklama a média s cílem pobavit návštěvníky. Přinášíme bližší informace o místě a průběhu konání.
 

Ke konci dubna zavítají studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně do města Brna. Chtějí zde laické i odborné veřejnosti představit projekt Lumírova tříska 2006, jehož hlavním tématem je reklama a média. Cílem projektu je však netradičním způsobem pobavit příchozí návštěvníky.

Letošní ročník navazuje na loňský úspěšný galavečer, který se konal v brněnském klubu Fléda. Podobně jako loni se studenti nechali inspirovat světoznámými projekty jako AICP SHOW nebo Noc reklamožroutů. Letos studenti projekt rozšířili a povýšili ho na kulturně-vzdělávací festival, který se bude konat od 24.- 26. dubna 2006.

Pro studenty vysokých škol v Brně jsou připraveny workshopy na téma Reklama a obor, který studuji, na nichž budou přednášet odborníci z praxe.

V areálu VŠ kolejí Pod Palackého vrchem vznikne zábavný areál, kde bude umístěn  kinematograf bratří Čadíků, na kterém budou promítány filmy s reklamní a mediální tématikou.

Vyvrcholením celého festivalu bude závěrečný galavečer Lumírova tříska, aneb reklamy, které se vám dostanou pod kůži, který se uskuteční v klubu Fléda. Zde budou veřejnosti představeny české i zahraniční reklamní spoty, které se na našich televizních stanicích obvykle nevysílají. O zábavu se postarají funky kapela Pablo´s Majic Karpet z Mexica a DJ's.

V rámci festivalu Lumírova tříska se v klubu Fléda představí i pásmo krátkometrážních studentských filmů s názvem Úroda ze školní zahrádky.

Pro zájemce jsou připraveny webové stránky triska.utb.cz se spoustou zajímavostí  nejen o festivalu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016