PARTYINFO

 

PLASTIQUE EXTRA

Datum konání:
22.04.2006 - sobota
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Tvyks, Vectif, Javas, Radan Mach, Diome, Face, Trnqua
Live:
Howdi (UK)
Info:
http://www.myspace.com...
tvyks@vivacity.cz
 
 
Plastique Extra v 7 Nebi v Brně
Noc Plastique Radosti FX reflektuje současný moderní zvuk, který začíná dominovat světové taneční scéně. Ve spojení s originální módou a performacemi se stává jednou z nejprestižnějších a nejuznávanějších klubových nocí. Jejími rezidenty jsou pánové Tvyks a Vectif. Více najdete v článku.
 

Plastique miluje electro, new wave 80.let oděnou do moderního hávu, ale také kytarový zvuk punku. Vše je plné přitažlivých melodií a především skvělé nálady, která rozpumpuje každého návštěvníka klubu. Když zavřete oči, uvidíte Miss Kittin tancovat s Alter Ego na barovém pultu a za gramofony pak strhující energickou electro-jízdu Tigy se Soulwax. To je Plastique!

Plastique je výzva. Výzva, jak učinit z ustrnulé podoby taneční scény fenomén nové klubové zábavy, kde je vše dovoleno. Plastique chce naučit lidi znovu se bavit v klubech a je zvukem dnešní doby. Jedná se o pravidelný mejdan, který dnes zaujímá zcela zásadní pozici na naší taneční scéně a nejen to.

Od ledna 2006 se s tímto večerem můžete setkávat i v Bratislavě. První akce zde byla beznadějně vyprodaná. Chladné k tomuto večeru nezůstalo ani zahraničí, a tak se Plastique objevil již i ve Švýcarsku, Německu a Itálii. Mezi hvězdné umělce, kteří na Plastique letos vystupují patří Adam Sky, Terry Poison, Client, Justice, Glamour To Kill, Tiga, Peter Hook (New Order), Erol Alkan, ale také třeba legenda českého punku kapela Plexis!  Nyní přichází čas, kdy se můžete bavit na rozjeté noci Plastique i v Brně.

Dámy a pánové, pozor! Na scénu přichází britské duo Howdi, charismatická dvojice Lee & Amelia ze severu Anglie, oscilující mezi popem a soudobou taneční kulturou. Jejich nápaditá nezkrotná dovednost naladit vaše smysly a přitáhnout vaši pozornost umožňuje všem vnímavým dopřát si estetický zážitek s odkazem na legendární Human League, Giorgio Morodera a další ikony vkusně vyhlížejícího soundu.

Lee se v roce 2004 vokálně podílel na úspěšném albu Homies & Homos projektu Riton. Po společném singlu Riton vs Howdi pro německý label Get Physical na jaře 2005, přišel už jejich podzimní debut Number One Song In Heaven / Play Dead, vycházejíce pod křídly labelu Sunday Best za zvukové podpory Ewana Pearsona.

Singl je opravdovou hudební lahůdkou, jež si právem vydobyla své pevné místo na slunci. Howdi je jeden z nejpůsobivějších projektů roku 2005. Letošní chystané album se se vší pravděpodobností objeví u labelu Breastfed, jehož majitelem je hitmaker Mylo.

Proč tedy váhat a neomrknout skvělou párty v klubu 7Nebe, kde zahrají 22.4. britští Howdi v doprovodu hostujícího baskytaristy včetně domácí vychytané sestavy DJs Tvykse, Vectifa, Javase, Radana Macha, Dioma, Trnquy a Face.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016