PARTYINFO

 

PIG FEST WARM UP

Datum konání:
14.04.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Temper D, Killa, Cannon Foundry, Lookshot
Info:
pig@seznam.cz
 
 
Warm Up k Pig Festu už 14. dubna
Přinášíme zprávy o Pig Fest Warm-upu, který se koná 14. dubna v Plzni v klubu Inspiral.
 

Všude kolem jaro a vy se pořád nějak nemůžete probrat ze zimního spánku? A přece byste rádi přivítali novou party sezónu v plné síle? Věřte, že nejlepší řešení je pořádná rozcvička.

V pátek 14.dubna se v klubu Inspiral v Plzni koná první zatěžkávací zkouška vaší připravenosti: PIG FEST WARM-UP. Celý večer můžete protahovat svoji kostru a zahřívat své svaly ve svižném jungle rytmu, o který se postará britská D´n´B hvězda Temper D, plzeňský zabiják Killa, Cannon Foundry a Lookshot. To vše v pohodové atmosféře plné dekorací, překvapení, úletů, náletů, letů..........

V JEDNOM KOLE ZA TŘEMI GRAMOFONY – MISTR TEMPER D

„Můj život se posledních pár let podobá jednomu velkému kolotoči“ tvrdí britský drum and bassový mág Temper D. Stačí se podívat na termíny a místa jeho vystoupení, abychom zjistili, že vůbec nepřehání. V Temperově diáři se rychle střídají evropské destinace (Německo, Dánsko, Norsko, Španělsko...) i hvězdná jména hrající po jeho boku (Andy C, Adam F, Mampi Swift...).

Na svém kontě má i sety odehrané na Breakbeat Kaos v londýnském Fabricu či Kings of Jungle v německém Manheimu, které patří k největším D´n´B akcím v Evropě. A čemu vděčí za svůj úspěch? Především je to fakt, že Temper D je jeden z mála drum and bassových  Djs, který perfektně ovládá hru na tři gramofony.

Dalším plusem je originální, hutný zvuk jeho setů. Temper D za svoji velkou inspiraci považuje techno, a to především původní old style z industriální kolébky tohoto stylu – amerického Detroitu. Od vítězství v obrovské soutěži DJů konaném bandou z Dogs on Acid se Temper D dostává do stále širšího povědomí evropské D´n´B scény.

Tracky od Tempera D nechybí v kufrech nejslavnějších Djs a jeho tvorba je také čím dál víc slyšet na vlnách oblíbeného okruhu BBC, Radia 1. V Plzni (i v celých Čechách) si ho můžete poprvé vychutnat na vlastní kůži.  

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016