PARTYINFO

 

EASTER CLASH

Datum konání:
16.04.2006 - neděle
Místo konání:
Praha - Nebe
DJs:
Tvyks, Bon Finix + host
Info:
ClubNebe@seznam.cz
Line-up:
22:00 Stevon
00:00 Bon Finix
01:00 Tvyks
03:00 Bon Finix
05:00 end
 
 
Easter Clashs Tvyksem v Clubu Nebe
Easter Clash v neděli 16.4. v Club Nebe s DJs: Tvyks, Bon Finix, Stevon.
 
Prodloužený víkend díky velikonočním prázdninám, znamená že pařba nemusí končit v neděli, ale může v klidu pokračovat až do pondělí.

A aby bylo co dělat v neděli večer, club Nebe pro vás připravil speciální electro laděnou párty Easter Clash. Jako hlavní host večera vystoupí electro-punkáč Tvyks. Jeho barvité sety obsahující disco punk, electro, new wave, rockhouse a mnohem více dalších stylů, našly velkou oblibu mezi moderními clubbery a právem se řadí mezi nejlepší domací DJs.

Resident klubu Nebe Bon Finix se přestaví ve dvou štavnatých setech: první bude přijemný electro-house příběh, který vás navede správnou cestou k setu headlinera Tvykse. A druhý set bude o poznání tvrdším, v typickém soundu Bon Finixe electo-prog zvukem.

Zahřívací činnost dostal do rukou nováček Stevon, který nedávno měl příležitost točit jeho electro placky na jedné z menších stagí ve vyhlášeném londynském klub Fabric. Chill-out zona bude patřit, jak už býva pravidlem na našich parties, B3 DJs.

Vstupné do klubu Nebe je jako tradičně nízké. Pouhých 70Kč vás přenese přes nebeskou bránu do samotného Nebe a pro studenty jen za 50Kč. Dámy mají do 23h vstup zdarma.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016