PARTYINFO

 

TECHNOKONGRES WARM UP

Datum konání:
15.04.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Supagrupa Live (supagrupa rec., SK), Matrix aka Fishguard (sitcom rec., techno.cz), Nika77 (techno.cz), Padrt (dialect + reznyk) - rbcn, aon, Logick + Goldstar (nextwave + eta promo), Blond (THCZ), Brady (THCZ), Next (THCZ), Raidem (THCZ), Tomix
Info:
machinefunck@gmail.com
 
 
Supagrupa v sobotu v Crossu
Zajímavá akce se odehraje tuto sobotu v pražském klubu Cross. Živě zde vystoupí slovenský projekt Supagrupa, který doprovodí domácí DJs Matrix, Nika77, Dialect, Reznyk či zástupci THCZ. Akce dostala název Aircross Warm Up a máte-li rádi kvalitní techno, pak jedině doporučujeme.
 
Na tradičním všetechnařském sletu zavzpomínáme na Československé a federativní léta, kdy ještě bok po boku, jako bratři, hrávali čeští a slovenští deejeové často společně a nemuseli přejíždět hraniční čáry, nevozili nic k proclení ani nic nepašovali.

Doby, kdy většina továren chrlila zvuky na plné obrátky a nebylo zapotřebí tyto zvuky vyrábět a předávat toto poselství na tanečních večírcích. Tyto časy, ač dávno minulé, připomene účast zkušeného bratra technaře, který si v této moderní době, začal říkat Supagrupa Live. Tento muž je názorným příkladem zlatého slovenského producentského věku.

Jeho hard minimal techno smyčkami, se nás pokusí dostat do transu a osvětlit nám příčiny robotizace továrních komplexů po celém světě, jejich negativní dopady v globálním měřítku (hlavně na zrychlení a rozlámání beatu v devadesátých letech). Supagrupa se při svém setu zaměří pravděpodobně především na zvukový produkt těchto nerozlámaných a synchronních továren. Poté přijdou na řadu zvukové výlisky.

Je zastoupí bratři a sestra českého občanství, odborníci na zvukový výlisek na slovo vzatí djs: Matrix, Nika 77, Padrt (skoro bratři a rezidenti dialect a reznyk. Ti se zaměří hlavně na zvuky menších továrních komplexů, prokládané zvuky obrovských a známých firem, přičemž od dialecta můžeme tento Aircross očekávat hodně temné zvuky, které budou reagovat na těžkou dobu, která nás obklopuje) a neměli by jsme opomenout ani Logika a Goldstara, kteří taneční večírek nastartují. Na menší stagei, se vrátíme ještě hlouběji, a to dob, kdy práce sice již odpovídala rovnému strojovému beatu, ale byla ještě provázena občasným zpěvem a byla pomalejší.

Takové zvuky nám připomenou bratři deejeové z odborné skupiny Techhouse.cz Blond, Brady, Next, Raidem a jejich host Tomix. To vše spolu z originálním prostorem a novou, větší hlavní stagei klubu Cross budete moci shlédnout za pouhých 90 Kč, případně i Kčs.

Navíc si budete moci zakoupit se vstupenkou i vstup na blížící se Technokongres tím, že přidáte ještě 70Kč, neboli zaplatíte 160 Kč.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016