PARTYINFO

 

DUB TURBULENCE

Datum konání:
18.04.2006 - úterý
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Yukimura, Deus ex Machina, Spiritual sound system, Gadjo aka Skalalai, Ez3kiel
Info:
machinefunck@gmail.com
 
 
Dub Turbulence v Clubu Cross
Na klubovce Dub Turbulence v Clubu Crossu se  můžete těšit na spousty zajímavých věcí a DJs, videoprojekci a směs hudebních stylů.
 
Dub Turbulence 18.4. Praha, Club Cross EZ3KIEL (FR) www.ez3kiel.com - těchto několik znaků znamená v první řadě tři osobnosti hudebního světa, směsici stylů a hudebních směrů a pote vše, co souvisí se scénou - zvuk, pohyb, světelné efekty.

Elegantní, lehké, sofistikované a zároveň zcela novátorské – takové je umění kapely, která dokáže mistrně, bez náznaku kakofonie, mísit syntetické zvuky, akustické nástroje a videoprojekci.

Jejich vystoupeni na scéně je vždy nezapomenutelným zážitkem nejen pro všechny milovníky elektronické hudby.

Na podium se EZ3KIEL začíná profilovat jako specificky útvar, pro jehož poetiku je charakteristická práce s obrazy a grafikou. Zdroje hudebních i vizuálních projevu jsou různé - renesanční malby, plátna i realistické obrazy - všechny jsou vsak zpracovány tou nejmodernější technikou.

UNDERGANG (FR) ( http://www.underganf.free.fr ) - breakbeat, drum'n'bass, jungle, etc., to vše ale s rockovou energií... Od zlomu v kariéře, který následoval po získaní ceny Objev Electro 2004, Undergang stoupá k vrcholu nové scény francouzské elektronické hudby a má za sebou scénická účinkování s kapelami jako Asian Dub Foudation, No One Is Innocent, La Phaze nebo Freestylers.

Texty, psané francouzsky a anglicky, pojednávají o kultuře jako hybné síle konstruktivní revolty a reflexe nad alternativami. Jde o produkci jistě značně vybočující z průměru, a to nejen angažovaností textu,připomínající, ze i sebeenergičtější elektronická hudba může být hudbou uvědomění. Undergang tak představuje především zážitek, který rozhýbá tělo i mysl.

Jednou rukou rytmika, druhou scratche, mikrofon snímající moderní a excitovanou poezii...a to vše pod taktovkou jediné osoby!

Se skvělými hosty z Francie, budete mít možnost zaposlouchat se do selekce českých djs Yukimury, Deus ex Machina, Spiritual sound system a Gadjo aka Skalalai.

Na Sperm Cinema Stage, budete moct odpočívat u projekce filmů a visualů.

Vstup 150,- Dub Turbulence 18.4. Praha, Club Cross EZ3KIEL (FR)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016