PARTYINFO

 

SHOTGUN EURO 2006

Datum konání:
02.09.2006 - sobota
Místo konání:
Hrádek nad Nisou - areál Kristýna
DJs:
Max Duley (UK), Paul Damage Bailey (UK), Tibor, Boss, Rumenige feat Loktibrada, Noisia (HOL), Nika77 (techno.cz), Mayla, Spyro, Kaisersoze, Daho & Ginger, Machine Funck, Subgate, Kwaczo, Tomig, Akitom, Skull, Kew, No Money, Reverb, Sayko, Philip TBC, Koogi & Lindee, Touchwood & Igraczech, Bun:ski, Peet, Elwira, Merkur, Beast67, Škuban, Moower, Tvyks vs Diome, Dys Martin vs Klára Nemravová, Milki, Josef Sedloň, E-lite, Braun, Face, Yannick, Drahota, Saboteur, Blond, Brady, Next, Jeny, Floyd, Andrew J vs Sanny, Milkshake aka Milos & Skank, Subsist, Stanzim, Aleph, Rivendel, Click Joe, T.C.O., Monotype (techno.cz), Mooris, MMS
Live:
Makaton (UK), Elektrabel, Mindhole, Nipp
 
 
Shotgun Euro již tento víkend Shotgun Euro: Max Duley a cesta z monotónnosti
Shotgun Euro: Techno Blush Stage je obří dynamo
Kromě britských a slovenských hvězd je Techno Blush Stage naplněna osvědčenými, kvalitními i zcela novými jmény. Dá se říct, že TBS je obrovským zásobníkem energie.
 
Společné vystoupení Niky77 a Slovenky Mayly bude nejen pastvou pro uši. Jejich společné působení jsou pravidelným highlightem klubu No.3 v Nových Zámkoch. Na Shotgun Euro vystoupí v premiéře a co víme, připravují opravdovou jízdu napříč energetickým spektrem.

KaiserSoze patří, dá se říct, mezi veterány česko-slovenské klubové scény. Jeho vystoupení zdobí line upy velkých i malých festivalů a klubových akcí. Vedle techna se věnuje KaiserSoze i rychlostnímu protipólu techna. Jako Aleph objíždí kluby s minimalem a formami ambientu.

Daho a Ginger jsou průkopníci birminghamského techna, majitelé vinylshopu Nula2 a věční bojovníci za pravdu. :o) Jejich sety jsou plné změn, nové i velmi staré produkce. Ve svých vystoupeních dávají jasně najevo, odkud se tu vzalo techno a kterým směrem se možná vydá.

Abu a Nailer jsou dvojicí snad největších pařičů za gramofony ve Střední Evropě. Pod jménem Machine Funck předvádí to nej od elektra, dubu až po grime a techno. Během vystoupení kombinují nejen 4 gramofony a 2 mixy, ale také spoustu mašinek. Man Machine Machine Machine Machine… Funck!

Spyro zůstává bezesporu největším z nastupující mladé generace českých techno DJs. Během posledních let zaznamenal obrovský skok kupředu a odměnou mu je členství v prestižním bookingu Kne’Deep CZ. Lukáš nejen na Shotgunu hraje, ale také jej spolupořádá. Jeho jasný rukopis je znát jak na line upu, tak i na webových stránkách.

Dvě živá vystoupení z jedné stáje. To se jen tak nevidí. Mindhole a Kwaczo jsou zastřešeni labelem Beatbutchery. Jan Kwaczek aka Kwaczo pochází ze Severní Moravy, ale od roku 2003 žije na Britských ostrovech. Jakmile se zaklimatizoval, vrhnul se po hlavě do toho, co jej nejvíce bavilo. Zakládá label Beatbutchery a vydává svou první desku společně s Mindholem. Taneční techno plné energie. Tak by se dal charakterizovat live act, se kterým vystupuje od roku 2006. Mindhole je ze Znojma s Beatbutchery je tedy spojen stejně jako Kwaczo. Jeho živá vystoupení jsou plná zvratů a temných nálad. Na Shotgunu Euro vystoupí hned za sebou v jakémsi Beatbutchery bloku. :o)

Kewin je jedním ze zakládajících členů seskupení Reverse DJs. Za mixem stál prvně v roce 1999 a postupem času prošel tvrdším i melodičtějším technem, raggae junglem a tekkandbassem. Jeho sety jsou plná překvapení. :o)

Akitom, Subgate, Tomig a Skull jsou nedílnou součástí Dynamic Line a otisk jejich dlaní a pot je „cítit“ na každém kroku uvnitř festivalového areálu. Bez těchto nadšenců, kvalitních přátel a výborných Djů by Shotgun nedosáhl takové úrovně.

V předešlých 4 týdnech jsme pro Vás připravili biografie se všemi DJs a producenty, kteří vystoupí na Techno Blush, Dnbass Gamboge, House Violet a Minimal Rose stageich. Do 1.září zbývá již jen pár dní, ve kterých se Vás budeme snažit dobře navigovat k nám, informovat o novinkách a ohlašovat vítěze. Těšíme se na Vás…
 
Techno Blush Stage tvrdší a lesklejší než diamanty Shotgun Euro: support DJs na Dnbass Gamboge Stage Shotgun Euro: Gamboge Stage bude hlasitá Shotgun Euro: kompletní line up Shotgun Euro: House Violet Stage nabitá k prasknutí Shotgun Euro: House Violet Stage nabízí české "nej" Shotgun: support DJs na Minimal Rose stage Shotgun Euro: Minimal Rose Stage vládnou Slováci Dvoudenní vstupenky na Shotgun v prodeji Shotgun Euro: ke vstupence tričko Shotgun Euro opět uzavře letní prázdniny

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Shotgun Euro: vyjádření pořadatelů Report z festivalu Shotgun Euro od Daha
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016