PARTYINFO

 

REHAB

Datum konání:
05.05.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Si `SLY` Antro/Ibiza–Spain, Nesquik (djNesquik.com), Pete Walk(PeteWalk.com), P.e.t.e. (Rehab Booking)
Info:
http://www.rehabnight.com
djnesquik@djnesquik.com
 
 
Rehab - The Clinic v květnu ve Vertigu
Myslíte si, že momentálně nemuže být nic závažnějšího než virus H5N1? Bohužel nemáte pravdu. Již dlohou dobu je utajovaný, ale diky týmu REHAB, nám dobře známy virus MTD*! Avšak nyní mnohem závažnější nez dříve! Napadá převážně mladou generaci a jeho mutace je více než katastrofální! Prevence je jediná možnost ochrany. A jak? čtěte v článku...
 

REHAB - Musical Rehabilitation Center
(Hudební Rehabilitační Centrum)

Vás zve 5. května v pořadí již druhou exkluzivní, rehabilitační, taneční párty v luxusním klubu Vertigo. Nechte se ZDARMA naočkovat proti nebezpečným virům MTDs.

Akutním případům viru MTD ordinujeme specialistu ve svém oboru, působícího v zahraničí - Dje Si `SLY` Antro / Ibiza – Spain! Nezbytnou součástí prevence se poté ujmou špičkový tuzemští specialisté:
Dj Nesquik / (LIVC Bassline Cup 2003 Champion, djNesquik.com) Prague - CZ
Dj Pete Walk / (Petewalk.com) Prague – CZ
Dj Pete / Prague - CZ

Pokud projevujete níže uvedené příznaky viru MTDs, nepodceňujte jejich závažnost a dostavte se neprodleně na termín očkování!

Informace pro zájemce o očkování:

Pokuď projevujete všechny uvedené příznaky, určitě nepodceňujte  závažnost tohoto onemocnění! Nechte se naočkovat vakcínou, kterou Vám zdarma nabízí REHAB – Musical Rehabilitation v přestižním klubu Vertigo www.vertigo-club.cz.

Účinnost těchto léků závisí na včasném podání! Avšak mějte se na pozoru a nenechte se jednoduše zlákat jinými, potencionálně účinnými léky, které Vám jsou nabízeny ze všech stran. Jejich účinnost je omezena, popřípadě nejsou účinné vůbec! O případném výskytu nežádoucích účinků, či při náhodném užití většího množství se prosím obratťe na svého osobního lékaře na adrese www.rehabnight.com v sekci contact.

BONUS: WELCOME DRINKS! 14 x LCD MONITORS and 1 x Wide Screen Plasma Display with special REHAB animations, All night fresh fruits, Go Go dancers, Strong sound, High-guality lights!

*MTDs - MUSICALLY TRANSMITTED DISEASES (hudebně přenosné nemoci)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016