PARTYINFO

 

RECREATION

Datum konání:
26.05.2006 - pátek
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Toky, Benco, Svetlux, Luho, Tibor Holoda, Milosh, Kasia, Brano, Alek, Miki
Info:
http://www.pulsefestival.net
bblasko@pishter.com
Popis:
místo konání: London, club Slimlight
 
 
Toky v clubu Slimlight v Londýně
Informace o připravované reCreation party v Londýně, kde zahraje jako hlavní host DJ Toky.
 

V clubu Slimlight v Islingtonu nás 26.5. čeká lahůdka v podobě *reCreation party. Sestava tanečního večera, rozděleného do dvou sálů oplývá opravdu zvučnými jmény, nejen československé house a technoscény. Hlavní hvězdou večera bude bezesporu DJ Toky, postava, jež do značné míry ovlivnila vývoj techna v našich krajích.

Toky je dnes jedním z nejuznávanějších DJ´s a producentů ve střední Evropě. Za gramofony jej bylo možno vidět již v roce 1992, tedy v době, kdy byla taneční muzika v Čechách a na Slovensku ještě tak říkajíc v plenkách.

Technu se však věnuje až od roku ´97. Návštěvníci bratislavského U Clubu jej jistě velmi dobře znají coby místního rezidenta. Ze stejné kolébky do Slimlightu zavítají též pánové Benco a Světlux, jež spolu každý měsíc  vystupují na  akcích Benelux. Čtveřici slovenských technoDJ´s uzavírá DJ Luho.

Od nekompromisních techno beatů si budeme mít možnost oddechnout v tech-houseovém sále, kde se vám představí rozličná skladba slovenských, polských a makedonských DJ´s, jako např. Tibor Holoda, Milosh, Alek, Brano či Kasia. Jejich líbivé, avšak progresivní sety doplní vizuální mág, VJ Michi z Japonska.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016