PARTYINFO

 

WARM UP TECHNO KONGRES

Datum konání:
07.05.2006 - neděle
Místo konání:
Praha - Wakata
DJs:
Matoa, Goldstar
Info:
JFurcak@CSAS.CZ
 
 
Víkendové Warm Upy na Techno kongres
Dva warm upy na Techno kongres během tohoto víkendu a informace k nim.
 

Tento týden nás opět čeká prodloužený víkend a s ním přicházejí rovnou dva warm upy na Techno kongres, který se pomalu, ale jistě blíží.

Jejich hlavním úkolem bude připravit Vás na pořádnou porci hudby, která Vás v Abatonu čeká, ale jelikož pořádných beatů a vibrací si jistě užijte dosyta až přímo tam, budou to warm upy poněkud odlehčené a komornější.

Ten první se bude konat tuto sobotu, tedy 6. května, v žižkovském Paláci Akropolis a ponese se převážně v duchu minimal techna, dnb/jungle a breakbeatu a to v podání zástupců z řad djs pořádající Nextwave Production, ETA, jejichž hosty budou Opac djs.

V neděli pak navážeme v útulném klubu Wakata dalším warm upem za účasti dj Goldstara (ETA) a jeho hostem bude jeden z průkopniků londýnského stylu dubstep v Čechách,  vítěz Dj Champu 2003 a především pohodový človíček dj Matoa. Hrát se tedy bude převážně dub step, UK Garage a breakz.

Těšit se bude moc ještě na jeden warm up, který je plánován na pátek 12. května v klubu MojeMuza a o jeho podrobnostech Vás bude určitě v čas informovat. Tento víkend si však zatím užijte pohodové rytmy, ta prává jízda teprve přijde!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016