PARTYINFO

 

BULVA FABULA/VIDEOSHOW – VJS EXHIBICE

Datum konání:
17.05.2006 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Oko 3 Dia, Nika77
Info:
http://www.roxy.cz...
pr@roxy.cz
Popis:
Skupina C + Vizualizátor LT Gray, Pure A – Analog Vjs & Analog VJ Machine
 
 
Další Bulva Fabula už ve středu v Roxy
Ve středu se v Roxy po měsíci opět odehraje noc s názvem Bulva Fabula, tedy netradičně pojatý večírek, ve kterém se klade důraz na videoshow a vjské exhibice, doplněné djskými sety. Podrobnější info najdete v tiskové zprávě, kterou vám právě nabízíme.
 

Květnové vydání videoshow a vjs exhibice Bulva Fabula se ponese v o poznání mechaničtějším duchu než tomu bylo v dubnu s partou mimo.tv a jejich hosty. Podtitulem Bulvy s datem 17. května je tentokrát semianalog edition. Na co se tedy můžeme těšit? Na úplnou absenci počítačů v podání projektu PureA; projektu, který pro svoje kousky k pokoukaní používá jen kamery a speciálně vytvořenou konstrukci, ve které se celá podívaná rodí.

Druhou partou večera bude Supina C, ansámbl jenž bere kytary více jako hračku než jako obvyklý hudební nástroj. Čekat tedy můžeme český post-rock v podobě bicích a dvou baskytar, vytvářející zajímavé zvukové roviny a atmosféru na velmi vysoké technické úrovni.

Spolu s céčky se na scéně objeví vizualizátor LT gray a součástí vystoupení bude také performance, kdy se bude připravovat a podávat doufejme chutné jídlo.

Program hlavní stage svým pestrým setem uzavře djka Nika77.

Prostor chilloutu ovládne audiovizuální laboratoř OKO3, která si připravila diaprojektorové vizuálno.

Více informací o fabulování v Roxy najdete na http://www.roxy.cz/bulvafabula.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016