PARTYINFO

 

JAMES BLUNT LIVE

Datum konání:
18.07.2006 - úterý
Místo konání:
Praha - Lumbeho Zahrada 2
Live:
James Blunt, Zero 7
Info:
http://www.innervisions.cz
suchanek@innervisions.cz
 
 
James Blunt a Zero 7 za týden v Praze
Lumbeho zahrada na pražských Hradčanech přivítá příští úterý amerického zpěváka Jamese Blunta a britskou formaci Zero 7, jejichž profily vám právě nabízíme.
 

Za třešničku na dortu letošního léta lze již nyní považovat vystoupení charismatického mladíka Jamese Blunta, které proběhne 18. července pod širým nebem na Pražském hradě, jmenovitě v Lubmeho Zahradě 2. Jedná se o unikátní vystoupení na unikátním místě určené každému, kdo si Jamese Blunta oblíbil a zamiloval jeho hudbu. Vstupenky jsou v prodeji ode dneška v síti Ticketstream, prvních 1000 kusů je k dostání za 450,- Kč , cena běžných lístků k stání nepřesáhne 550,- Kč. Vzhledem k prestižnímu místu, kde akce proběhne, bude kapacita koncertu striktně limitována.

JAMES BLUNT

Po fenomenálním úspěchu debutového alba „Back To Bedlam“, za které skromný osmadvacetiletý Angličan získal mimo jiná ocenění i dvě ceny britské akademie BRIT AWARDS, vyrazil James Blunt na světového turné a na Pražský hrad zamíří James na závěr jeho evropského části. Za první čtyři měsíce tohoto roku stihl projet téměř celý svět – Ameriku, Austrálii, Japonsko, Mexiko a samozřejmě Evropu, k nám přijede z Německa.

James Blunt - bývalý armádní důstojník ve službách královny, který během občanské války v Kosovu usínal s kytarou zavěšenou zvenčí tanku se rozhodl zkusit štěstí v jiné branži. Jeho dosavadní životní zkušenosti ho bez pochyby obohatily natolik, že by mu jeho umění skládat upřímné písně a citlivým způsobem je servírovat veřejnosti mohl závidět kdejaký protřelý umělec. Vždyť talent tohoto skladatele a zpěváka neunikl např. ani Eltonu Johnovi, který ho přizval nejen na své turné, ale James hrál Siru Eltonovi jako překvapení i na svatbě.

Kritikou opěvovaného Bluntova debutového alba „Back To Bedlam“ se zatím ve světě prodalo neuvěřitelných 8 miliónů kopií. Nejznámější píseň „You´re Beautiful“ podpořenou jednoduchým videoklipem si oblíbil snad každý. Na absolutní špičce českého oficiálního rádiového žebříčku se tato skladba držela neuvěřitelných 17 týdnů. Za zmínku kromě druhého singlu „Wise Men“ a aktuálního singlu „High“ určitě stojí i píseň s názvem „No Bravery“, kterou James jedinou dokončil přímo v Kosovu, když spával obutý na svém vojenském kavalci.

O rok později vydané DVD „Chasing Time – Back To Bedlam Sessions“ nás mohlo už jen poškádlit před pražským vystoupením této jasně zářící hvězdy.

Spojení jedné z největších světových hudebních hvězd současnosti s krásou, jedinečností a historií Pražského hradu; to je kombinace, které prostě nelze odolat.

ZERO 7

Britští producenti Henry Binns a Sam Hardaker stojící za projektem Zero 7 začínali jako studioví inženýři. Z pomocných techniků se vypracovali na vyhledávané producenty, odkud již nebylo daleko k vlastní tvorbě. V roce 2001 si svým debutem „Simple Things“ vysloužili srovnání s Air, Morcheebou či Massive Attack. Druhým albem však dokázali, že veškerá přirovnání pokulhávají. Jejich skladby, ve kterých využívají živých nástrojů a osvědčených vokálů, nemají na elektronické scéně obdoby. Zero 7 přijedou v červenci zahrát nejen starší písně, ale návštěvníci se mohou těšit i na novinky z třetího alba „The Garden“, které spatří světlo světa 19. května.

18. července 2006, Pražský hrad – Lumbeho zahrada 2
Vstupenky: v síti Ticketstream, cenová kategorie 450 – 800 Kč
Pořádá: InnerVisions


PRAVIDLA PŘI KONCERTU JAMESe BLUNTa:

Upozorňujeme návštěvníky koncertu JAMES BLUNTa, že není povoleno pořizovat audio nebo video nahrávky, včetně fotografování. Do areálu není povoleno vnášet jakékoliv záznamové zařízení, proto prosím nechte své kamery a fotoaparáty doma.

Do areálu není dále povoleno vnášet:
* Zbraně
* Skleněné, plastové ani kovové láhve
* Jídlo
* Zvířata (s vyjímkou vodících psů)

Pro Vaši bezpečnost a z důvodu ochrany životního prostředí musíme trvat i na následujích pravidlech:
* Nešplhejte na stromy
* Neseďte na plotech, bariérách a jiných kontrukcích, ani na ně nešplhejte
* Nedotýkejte se, netahejte ani jinak nezasahujte do kabeláže nebo osvětlení
* PROSÍM POUŽÍVEJTE ODPADKOVÉ KOŠE – CHRAŇTE ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016