PARTYINFO

 

PERFECT BALANC

Datum konání:
26.05.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Marcus Cooper, Tom Sulivan (Sk)
Info:
http://www.studio54.cz
raju@studio54.cz
 
 
Perfect Balance: Tom Sulivan ve Studiu 54
Přinášíme informace k pravidelné klubovce pražského Studia 54. Marcus Cooper, rezidentní DJ noci Perfect Balance si na květnový díl pozval slovenského DJe Toma Sulivana.
 

Opětovně v poslední týden prvního měsíce přichází další díl pravidelné klubové noci PERFECT BALANCE, která se pravidelně uskutečňuje v pražském klubu Studio54. Návštěvníci této noci dobře ví o skvělé taneční atmosféře, takže ti, kteří budou mít chuť se vlnit na bezvadný klubovce by neměli chybět! Resident noci Marcus Cooper si připravit tentokrát speciálně sestavený houseový set s příchutí progressive z opravdu hopsavých desek.

Jako host je pozván dj z dalekého Slovenska a to přímo z Prievidze Dj Tom Sulivan. Věnuje se Dj-ingu od roku 2003, kdy zlomem byla akce Café Del Fun v počátku roku 2004 v klubu Space Prievidza. Od této doby se stává residentem tohoto významného slovenského klubu. V období svojí kariéry si stihnul zahrát po boku jmen jako jsou Tomcraft,Westbam,Michael Burian,Lucca,Dodo.Man apod. Jeho cílem bylo a je pobavit co nejširší část publika a proto hraje house s prvky progressive do kterého mixuje pro zpestření také prvky tribal.

Můžete také soutěžit o tyto dárky spolu se vstupy na webu Studio54.cz! Pokud tedy chcete být v pátek večer opět perfektně vyvážení nemůžete chybět na Perfect Balance! Opět tu budou tradiční perfektně vyvážené SPECIALITY typické pro tuto party

pro včasně příchozí :
Akční cena simulantu Speed8 2ks za 1ks!
Akční cena vodky Finlandia!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016