PARTYINFO

 

14.NAROZENINY KLUBU ROXY

Datum konání:
08.06.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Blue
Live:
Flunk (www.flunkmusic.com, Norsko)
Info:
http://www.roxy.cz
pr@roxy.cz
Popis:
start: 19:00, vstup 290 czk
 
 
Narozeniny Roxy: rozhovor s Flunk
Flunk zahrají na narozeninách Roxy
Na prvním dni oslav 14. narozenin klubu Roxy zahraje poprvé v ČR norský objev Flunk.
 

14.narozeniny klubu Roxy - 8.-10.června 2006

Klub Roxy oslaví ve dnech 8.- 10.června své už čtrnácté narozeniny a pro tuto velmi slavnostní příležitost připravil pro své fanoušky hned několik milých překvapení. První část oslav proběhne už ve čtvrtek koncertem norského objevu FLUNK, tedy trojice protkané velmi jemnou pop-elektronikou a smyslným vokálem Anjy Vister. Veškeré informace o Flunk se dozvíte na jejich domovské stránce www.flunkmusic.com a tenhle koncert by mohl být horkým předfestivalovým tipem. Po Royksopp nebo Ralph Mayerz and Jack Herren Band jsou tady další Norové, kteří stojí za pozornost.



Flunk

Norský folktronický projekt Flunk se zformoval v roce 2001 během jam session ve studiu v Oslu. Trio muzikantů – producent Ulf Nygaard (rovněž člen projektu Folk & Rovere), kytarista Jo Bakke (The Happy Creamers) a hráč na bicí Erik Ruud (Antenna), se nechalo strhnout podobným hudebním naladěním a možnost spoluvytvářet hudbu si nenechali prokloznout mezi prsty.

O pár měsíců později se k nim přidala zpěvačka Anja Oyen Vister (hlasem v mnohém připomínajícím Bjork) a v roce 2002 tak vzniklo debutové album projektu „For Sleepyheads Only“, které vyšlo na značce Guidance.

Ústřední skladba CD, cover verze nestárnoucí hitovky New Order - „Blue Monday“, se stala velkým překvapením na downbeatové scéně a díky ní se o kapele začalo mluvit i za hranicemi Norska. Album bylo označeno jako nahrávka měsíce (DJ Magazine – červenec 2002), Muzik Magazine jej přirovnal ke klasikám typu Bjork nebo Massive attack a díky slavné chilloutové show Blue Room kapela dostala mnoho nabídek ke hraní po evropských klubech a festivalech. CD později také vyšlo v licenci pro Usa, Řecko a Rusko.

Povzbuzeni úspěchem se Flunk vrhli do dalšího komponování, v letech 2003 – 2005 stihli natočit dvě další alba (Morning star, Play America) a několik remix CD a singlů, která se rovněž setkali s pozitivními ohlasy. Dnes platí za respektovanou kapelu s velkým skladatelským potenciálem, schopnou kdykoli v rámci svého stylu překvapit něčím novým a nečekaným.

Co tedy můžeme čekat? Prvky folku proříznuté indie kytarou, snivé synth melodie táhnoucí se jako severský chlad a nad tím vším podmanivý a naléhavý hlas, který Vás přenese do světa Flunk – kapely, kterou stojí za to slyšet a vidět.

info: www.flunkmusic.com


Program 14.narozenin:

Čtvrtek 8.6.
FLUNK (Norsko) live
Support: DJ Blue
www.flunkmusic.com
Předprodej Ticketpro a Ticketstream za 290,-

Pátek 9.6.
Main stage: Michael Burian, Chris Sadler, Rai, Bo.Dan, Tvyks a Cubik, Lucas a Airto.
Chill out: Mucho & Baltazar
Předprodej Ticketpro a Ticketstream za 200,-


Sobota 10.6.
Main stage: John B (UK), Koogi, Nitropank (Nitrous & 2k), Akira, Freakox
Breakbeat stage: Turtlesquad djs, Ottoman, Heytos
Předprodej Ticketpro a Ticketstream za 200,-

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016