PARTYINFO

 

IBIZA NIGHT PARTY

Datum konání:
26.05.2006 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - Apollo
DJs:
B.One.K, Tzésar, Ráfek,
Live:
Scoop
Info:
http://www.clubbing.unas.cz
dj-tzesar@volny.cz
Popis:
start: 21:00, vstup 60 czk
 
 
Ibiza Night míří do východních Čech
V pátek 26.5.2006 exklusivně v klubu Apollo Praskačka u Hradce Králové. Přinášíme informace o originální Ibiza Night Party Special.
 

Máte rádi léto? Nemůžete se ho už dočkat? Chcete znát v předstihu nejnovější klubové pecky a hity, které budou hrát djs celé léto 2006? Jedna z nejoblíbenějších hot & sexy klubových nocí, která se stala symbolem léta a nespoutané zábavy zavítá v pátek 26.5.2006 exklusivně do music klubu APOLLO Praskačka u Hradce Králové. Přinášíme informace o originální IBIZA NIGHT PARTY Special!

Pokud miluješ energickou taneční hudbu, hudební novinky, dobré pití, parket plný sexy samiček nebo samečků, bude IBIZA NIGHT PARTY tvůj mejdan.

Nový párty prostor ve východních Čechách a první hit-house-energy party v klubu APOLLU, Praskačka u Hradce Králové 26.5.2006. Chceš vědět víc?

O KLUBU:

APOLLO je skvělý a velký klub s kapacitou 500 osob, s bezkonkurenčními cenami drinků, rozdělený do několika místností; samostatný výčep s posezením u TV, salónek s průhledem do sálu, herna s plážovým posezením fotbálkem a šipkami, sál s velkoplošnou projekcí, tanečním parketem a barem.

O HUDBĚ A DJs:

IBIZA NIGHT PARTY Special je koncipována jako živá performance a show vybraných djs, kteří představí ve svých osobitých mixech to nejlepší a nejnovější z funky houseu, new wave houseu, electroclashe a jiných stylů. Myslíme si, že už bylo dost akcí, kde se hraje několik let dokola tatáž muzika. Český klubber si zaslouží víc a tak se po vzoru akcí na španělském ostrovu Ibiza promění music klub APOLLO Praskačka u Hradce Králové na kvalitní a auterntickou párty jízdu kde zahrají djs:

B.ONE.K – po roce opět ve východních Čechách. Jeho show a um za gramofony tě nenechá v klidu. Získal mnoho ocenění v nejrůznějších anketách a jeho sety partypeople označují často právem za nejlepší sety večera. Pan Dj, skvělý showman a vynikající bavič. Těžko byste hledali dje podobných kvalit.

SCOOP – showman pohybující se za gramofony téměř 10 let. Mixy, které předvádí jsou ukázkou jeho nesporných kvalit odrážejících léta za mixem. Dj, který si může dovolit opravdu všechno a jehož vinyly ho opravdu na slovo poslouchají. Svá vystoupení obohacuje v současné době používáním externího efektoru a vlastní tvorbou.

TZÉSAR - východočeský propagátor nového hudebního stylu Hit & House & Energy, ale také rezident pardubických techno afterparties. Čekejte speciální energický house mix oblíbeného Hit & House & Energy a funky UK houseu doplněný osobitým mixingem. V současné době používá při svém vystoupení jako jeden z mála djs sampler a externí efektor.

RÁFEK – mladý dj z královéhradeckého kraje, který si připraví happy vocal set plný letního feelingu a skvělé nálady, jež tě určitě dostane do pohodové nálady.

O TOM CO TĚ JEŠTĚ ČEKÁ:

Protože v létě je důležitý dostatečný přísun tekutin, pro každého bude připraven zdarma osvěžující welcome drink „Tropico“. Nadělovat budeme i dále. Každý 10. navštěvník získá vynikající CD s letními houseovými peckami, připraveny budou i jiné drobné pozornosti jako např. vychytané samolepky spjaté s IBIZA NIGHT PARTY Special. Během akce bude probíhat videoprojekce se záběry z největších Evropských house festivalů a z Ibizy, pro hráče bude k dispozici fotbálek, herna a pro obdivovatele paprsků 2x laser. Vstupné pouhých 60 Kč.

BONUSY:

Na webových stránkách akce http://www.clubbing.unas.cz naleznete také hitparádu s aktuálními songy, které díky svému hlasování můžete zařadit do setů od účinkujících djs.

Na akci se dostanete také speciální TAXI službou, která tě odveze odkudkoliv za 5,-/km.

Pátek 26.5.2006 IBIZA NIGHT PARTY Special – music klub APOLLO, Praskačka u Hradce Králové.
Djs: B.ONE.K, SCOOP, TZÉSAR, RÁFEK. Start:21:00 Vstup: 60,-
Více info na http://www.clubbing.unas.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016