PARTYINFO

 

PINKSTAR NIGHT II

Datum konání:
26.05.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Friends
DJs:
Katka Nodlová, Ian Rai
Info:
juki@techno.cz
 
 
Pinkstar Night: rozhovor s Katkou Nodlovou
A je to tady! Po prvním veleúspěšném dostaveníčku redakce, čtenářů a fandů Pinkstar.cz se opět vrátíme do příjemných prostor klubu Friends v Bartolomějské 11 na Starém městě. V článku se dočtete informace k akci a rozhovor s DJkou Katkou Nodlovou z Bohnic.
 

Máš už dost nudnejch akcí, který se opakujou furt dokola na stejnejch místech? Stejní DJs, stejný stále se opakující odrhovačky a nebetyčná nuda? Tomu je konec! Je tu druhý pokračování parádní noci pro mladý nažhavený kluky PINKSTAR NIGHT a s ním kopec tý nejujetější zábavy široko daleko.

A na co se teda můžeš už tenhle pátek těšit? Přece na fůru dobrý muziky, hezkejch týpků kam oko dohlídne a super vychytávek po celou noc. Asi největší úlet bude návštěva legendární skupiny zpívajících kočiček, který se po rozpadu znovu exklusivně sejdou jen kvůli návštěvníkům PINKSTRA NIGHT.

Nebudeme napínat, přijedou holky z Spice Girls a jak se nechaly slyšet, to co nám ukážou prostě nemá ve světě obdoby!!! Hned jak se to dozvěděl mistr Evropy a ČR v tancování DISCO, rozhodl se je podpořit a dorazit také. Unikátně se nám tak představí ve svém vystoupení a mu samozřejmě budeme maximálně fandit!

Než si naši DJs připraví desky, podíváme společně na první ukázky čerstvé série první GAY rality show Stronger, který zamíchaj kartama a ukážou nám pikantní perličky se soukromí několika prímovejch kocourů. Aby toho nebylo málo bude na tebe čekat PINKSTAR Fashion Police, která tě podrobí drobnohledu a ráda i poradí jaký trendy nás v letní sezóně čekají.

Odborníci na slovo vzatí vyhlásí nejkrásnější prdelku v klubu, očko potěší růžovoučké dekoračky z dílny PINKSTAR, nechat si udělat můžeš novej účes, vyvěštit budoucnost od Domingy Parezzi nebo nechat vzkaz vysněnýmu klukovi a třeba ho konečně i sbalit.

Tak co? Paráda, ne? Myslíme, že tady není co řešit.
Uvidíme se tam!


Rozhovor s DJane Katkou Nodlovou:

Katko, asi nebude od věci tě našim čtenářům představit? Odkud pocházíš a jak dlouho se věnuješ hraní?

Já pocházím z Prahy 8, Bohnic (někteří přátele říkají ze je to na mě poznat). Hraní se už věnuji i s krátkými přestávkami šest let.

Jakým způsobem se změnilo publikum během několika posledních let? Jsou cítit nějaké rozdíly?

Já osobně si myslím že, publikum se změnilo určitě, hlavně je to v tom ze na diskotéky ale i do klubů chodí stále mladší a mladší klientela, než v době kdy jsem začínala hrát. A tyto rozdíly jsou dosti znatelné. Je pravda ze v dnešní době se dosti těžko pozná jestli je holce 14 nebo 20.

Který ze stylů hudby podle tebe baví největší procento návštěvníků diskoték?

To je dosti individuální. Na velkých a známých diskotékách hlavně v centru prahy je to spíše o novinkách a klubových mixech klasických, známých i starších hitů. Na diskotékách menšího a sídlištního typu je to o různých stylech ale i o muzice starší jako jsou 80´ a 90´ léta. Hodně i česká scéna a to i rocková.

Z jakých strojů nejraději hraješ?

Je pravda že starým klasickým Technicsům komponentového typu už nenávratně odzvonilo ale je pravda že se do dnes na ně dá hrát a na některých malých diskotékách jsou do dnes. Samozřejmě preferuji moderní technologie a také zkoušení různých blbůstek a vychytávek které nabízí velká většina různých značek Djské techniky. Osobně dávám přednost firmě Pioneer.

Teď mě napadá, kolik CD a desek máš ve sbírce? To už bude asi pořádné množství, že?

Cd mám málo na to že hraju tak dlouho ale je pravda ze mi to stačí abych se zavděčila velké většině lidí kteří se přijdou podívat na akci kde hraju. Mám jich kolem kolem 400 ks ale všechno sebou netahám protože mi to nemá kdo nosit. Desky nemám žádné protože hraji z cédéček a deskám jsem se nedostala (zatím, třeba se k tomu jednou dostanu).

Měla jsi ještě před angažmá v klubu Friends a spoluprací s Pinkstar.cz nějakou představu o komunitě mladých gay kluků?

Jak správně odpovědět? Ne dělám si legraci. Mám mezi gayi spoustu přátel a to nejen díky klubu Friends. Kolikrát mi připadá že jsou gayové normálnější než zbytek světa, nemám s nimi sebemenší problém.

Co si téhle partě vlastně myslíš? Nebyla jsi ze začátku překvapená?

Myslím si že jsou to naprosto normální lidi jako všichni ostatní rozhodně nedělám nějaké rozdíly. Překvapená? Ani ne. Naopak.

Co nabídneš návštěvníkům druhé Pinkstar night? Budeš mít připravenou nějakou opravdovou specialitku?

Tak jako na první Pinkstar night, se budu snažit to bezvadně odehrát. Pro tentokrát se mnou bude hrát můj kamarád Ian Rai. Doufám že se budou všichni skvěle bavit. Specialitku? Nechte se překvapit;)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016