PARTYINFO

 

PASSION

Datum konání:
21.07.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Chris Sadler, Bon Finix, Deen Ouvn
Info:
http://www.janakbros.cz
martinek@janakbros.cz
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Červencová Passion v PH+ s Chrisem Sadlerem
Další klubovka Passion tentokrát s Chrisem Sadlerem v PH+ pátek 21.7 o akci a DJs najdete informace v článku.
 

Po vydařeném prvním dílu se hlásí o slovo další Passion. Rezident Deen Ouvn si tentokrát pozval v Praze zdomácnělé cizince – Chrise Sadlera a Bona Finixe. V pátek 21.7. se tak v plzeňském PH+ můžete těšit na pořádně žhavý mejdan. Ale nemusíte se bát, vášnivá vzplanutí bude regulovat nová klimatizace :-)

Passion to je nejen noc, kde uslyšíte od příjemného progressive/electro rozjezdu přes energický tribal/tech-house až po melodické funky techno, ale neodmyslitelně k ní patří i stylové go-go, dekorace a projekce.

V pátek 21. července vás o tom přesvědčí nejen DJs: Chris Sadler, Bon Finix a Deen Ouvn, ale i vášnivé Go-Go v podání Shadow Dancres Crew a speciální lampiónová výzdoba v čínském stylu. Příjemnou podporou pro tanečníky jistě bude i nová klimatizace.

Be PASSIONate!

Stručné profily hostů:

Chris Sadler

to je dynamický groovy sound se spoustou synthetických zvuků, pozitivní atmosféry a přesných mixů. Podobně lze charakterizovat oblíbenou Chrisovu residentní noc CLIMAX v pražské ROXY. Tento DJ původem z anglického Nottinghamu  pravidelně vystupuje v našich předních klubech, na parties a festivalech. Nenajdete snad žádného klubera, který by neznal charakteristické svítící žárovičky/brýle na jeho hlavě.

Bon Finix

pochází z Kypru, ale Djingu se začal věnovat až v Praze. Po krátké době se stal rezidentem klubu Mecca, ale i dalších jako Studio 54, Nebe, Vertigo,… a libereckého Liquidu. Finixova kombinace vřelých středomořských a sexy východoevropských zvuků roztancovala nejen české party people. Pravidelně v létě hostuje v kyperských klubech a na tamních parties, svůj talent ale předvedl i v Rakousku a Švýcarsku. Bon Finix bude hrát v Plzni poprvé!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016