PARTYINFO

 

SEMTEX CULTURE

Datum konání:
09.09.2006 - sobota
Místo konání:
Brno - Mariánské údolí
Live:
Kosheen (UK), Skye, 100 C, Nierika, Southspaw, Khoiba, Ohm Square, Ecstasy of St. Theresa, Support Lesbians, Kosheen, Indy & Wich, PSH, Rytmus, Prago Union, Skyline, Iva Fruhlingová
Info:
http://www.semtexculture.cz...
shaft@bbarak.cz
 
 
Shrnující informace k Semtex Culture
Už dnes odpoledne začne definitivně poslední velký festival letošního léta. Brněnský Semtex Culture toho nabídne opravdu hodně - od živých koncertů a hip hopu, přes drumandbass a breakbeat, až po house a techno. Festival nepřináší zdaleka jen hudbu, ale i divadelní představení, promítání filmů a jiná lákadla. My budeme u toho, takže se můžete těšit na fotky i reportáže.
 

Všechno co jste chtěli vědět o festivalu Semtex Culture, ale báli jste se zeptat

Přinášíme poslední informace k festivalu, který je završením letošní sezony. Můžete si také prohlédnout fotky z příprav, které jsou v plném proudu a ze kterých je patrno, že organizátoři festivalu Semtex Culture jsou plně připraveni na dvoudenní verzi, která přináší řadu zvučných jmen. Přijďte se také rozloučit s létem a naposledy to pořádně rozjet!

Multižánrový festival, který nabídne to nejlepší z česko-slovenské scény a k tomu oblíbené zahraniční interprety, to je letošní ročník Semtex Culture. Na hlavním pódiu vystoupí nejlepší české festivalové kapely jako jsou Monkey Business, Skyline, Sunshine, Support Lesbiens, 100°C, Southpaw, Ohm Square, MIG 21 nebo The Ecstasy of St. Theresa. A to není všechno! Živě vystoupí Skye, bývalá zpěvačka skupiny Morcheeba, či anglická parta Kosheen s největšími hity!

Erektus stage bude po oba dny servírovat hiphop a nebudou chybět PSH, Indy & Wich, Apoka, Pio Squad, IdeaFatte + DJ AKA, Rytmus, Prago Union nebo The Regime s úplně poslední společnou show! Dojde i na breakdance, freestyle a beatbox exhibice, kde budou reprezentovat ti nejlepší z nejlepších.

Na své si samozřejmě přijdou i příznivci taneční hudby. Semtex Arena bude patřit výhradně breakbeatu a drum´n´bassu a těšit se můžete na jména jako DJ Philip TBC, Saku, Kaplick, Stanzim, Babe LN, Ghonzales a další a další. RED ZONE, kam je přístup pouze od osmnácti let, bude hostit živé tuzemské projekty Machine Funck a Southeast, DJe Brauna, Moskita, Formiho, Vectifa, Cubika, Orbitha, Jerryho a další. Zlatým hřebem bude živé vystoupení legendárního anglického dua Spooky.

Nesmíme opomenout ani Tic Tac Tent, kde kromě luxusního posezení zahrají hiphop DJs jako Wich, Kwé nebo J-Kid a k tomu po oba dny živě zarapuje Henry D.

Pokud se unavíte, případně nebudete mít náladu na hudbu, zastavte se v Summer cinema, kde můžete sledovat filmy nebo divadelní představení. V průběhu festivalu také probíhají sportovní exhibice, připraveno je i hair & tattoo studio či monstrózní ohňostroj. Zkrátka a dobře - je se na co těšit.

Zde jsou v bodech ty nejdůležitější informace ohledně cen, ubytování a dopravy:

• Semtex Culture i přes skvělý line-up drží cenu vstupenek velice nízko. Dvoudenní permanentka na festival Semtex Culture stojí na místě 470 Kč, jednodenní pořídíte za 385 Kč (kdo si koupil vstupenky v předprodeji, mohl ještě ušetřit). Vstupenek je v pokladně přímo na místě k dispozici dostatečné množství.

• Na letošním ročníku vyroste kromě parkoviště také velké stanové městečko. Obě tato místa budou oplocena a střežena. Přesto pořadatel neručí za bezpečnost věcí ve stanovém městečku, přivezte si zámeček na zamknutí stanu. Parkování bude na zpevněné ploše hned vedle stanového kempu a jak v areálu, tak přímo ve stanovém městečku bude dostatečný počet sociálních zařízení, včetně toalet, pisoárů, umyvadel a sprch.

• Kemp se otevírá v pátek 8. září v 16:00 a uzavře se v neděli 10. září ve 12:00. Prosím respektujte tuto vymezenou dobu, tj. nejezděte do stanového městečka dříve apod. Cena za stanování je 50 Kč za osobu (ubytování od pátku do neděle).

• Parkování s osobním autem do 3,5 tuny vás bude stát celkem 50 Kč, za dodávku nad 3,5 tuny nebo autobus zaplatíte 300 Kč (cena za všechny dny dohromady).

• Pokud pojedete autem, vězte, že parkoviště má velikou kapacitu, která jistě nebude zcela vyčerpána. Pojedete-li městskou hromadnou dopravou, použijte autobus číslo 45 do zastávky Líšeň - Mariánské údolí.

• Na festivalu bude k vidění světový unikát, protihluková stěna o rozměrech 6,5 x 45 metrů, která zabrání šíření hluku do obytných částí města. Její ukotvení jistí ještě zaparkované kamiony.

• Vstup na festival není nijak omezen. Děti do deseti let v doprovodu rodičů mají vstup zdarma.

• Celý areál festivalu je bezbariérový. Vozíčkáři s průkazem ZTP mají vstup zdarma.

• Své čtyřnohé miláčky nechte raději doma. Pokud je to nevyhnutelně nutné a pejska s sebou vzít musíte, do areálu bude vpuštěn pouze pes s náhubkem, který bude po celou dobu na vodítku. Vstup psů ovšem příliš nedoporučujeme.

• Do areálu je přísný zákaz vnášení zbraní a jiných nebezpečných předmětů (nůžky, pyrotechnika apod.), jakýchkoliv skleněných nádob včetně lahví, jídla a pití (to si můžete ponechat ve stanovém městečku či v autě), hořlavin, toxických a jiných omamných látek. Vstup na festival je podmíněn osobní prohlídkou, která je nutná pro bezpečí nás všech. Za její akceptování děkujeme.

• V areálu festivalu i stanovém městečku bude dostatečné množství odpadkových košů. Ve vlastním zájmu dbejte na čistotu a odpadkové koše využívejte. V případě, že bude koš plný, odhoďte odpadky v jeho bezprostřední blízkosti na zem.

• U hlavní brány do festivalového areálu naleznete AKREDITACE, kde budou taktéž "ztráty a nálezy".

Doplnění k těmto informacím naleznete na oficiální stránkách festivalu - www.semtexculture.cz.

Co dodat? Snad jen popřát pěkný víkend s festivalem Semtex Culture 2006 - bude to stát za to!


www.semtexculture.cz | www.presscentrum.cz

 
Semtex Culture: Poslední show The Regime, Orbith posílí line-up Program festivalu Semtex Culture Spooky živě na festivalu Semtex Culture Festival Semtex Culture už příští víkend v Brně Letošní Semtex Culture v Brně se Skye a Kosheen

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Vyjádření pořadatelů k Semtex Culture Romanův report z druhého dne Semtex Culture
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016