PARTYINFO

 

PASSION

Datum konání:
18.08.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
BB Mike, Efendy, Deen Ouvn
Info:
http://www.janakbros.cz...
martinek@janakbros.cz
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Passion s BB Mikem v Plzni
V plzeňském klubu PH+ proběhne v pátek 18.8. klubovka Passion s BB Mikem, Efendym a Deenem Ouvnem.
 

Srpnová Passion, to bude opět jízda, tentokrát přímo pekelná :) Pod kotel bude přikládat nejen rezident Deen Ouvn, ale především Michal Poliak aka BB Mike. O zažehnutí tanečníků na provozní teplotu se jistě bravurně postará DJ Efendy. V plzeňském PH+ se tak můžete v pátek 18. těšit na pořádnou porci svěží music od svěžích jmen za DJ pultem.

Po velmi vydařené Passion s Chrisem Sadlerem a Bonem Finixem si Deen Ouvn pozval dva talenty nastupující generace DJs. V Plzni se poprvé za DJ pult postaví jihočeský talent Efendy a více jak po roce i rezident brněnských parties Citadela a Imperium - Michal Poliak (BB Mike).

Jako vždy se kromě pořádné porce melodického a energického progresive-/electro/tech-house můžete těšit na pekelně vášnivé Go-Go dancers, stylové dekorace, projekci, extra světla a čerstvé ovoce.

Be PASSIONate!

stručné profily hostů:

Michal Poliak aka BB Mike
To není jen nadějný DJ, ale i začínající producent a remixér. Mixovat začal v roce 2001 během svého pobytu v Kanadě, kde se spřátelil s DJ Preachem (Relic rec., Intec, Terminal,…), který mu byl nejen rádcem v začátcích djingu, ale i produkce vlastních tracků.

 V Kanadě si stihl zahrát na legální party, po svém návratu na Moravu postupně objíždí většinu našich klubů: Fabric, Paradogs, Boby, La Rotta, Barumba, Block, … a objevuje se na menších parties v Čechách i na Slovensku. Ve svém bydlišti, v Břeclavi, pořádá velmi vydařené klubové akce Amnesia a Insomnia v dnes již zavřeném klubu Laguna.

V roce 2003 se stává rezidentem nejstarší masové indorové party – legendární Citadely a brzy následují hraní na prestižních akcích jako Antistatic, Ibiza, Observer, Stereodrome.. Ten samý rok vyráží na tour po balkánských státech Bulharsku, Kosovu a Chorvatsku a na podzim se opět vrací na místa svých začátků do kanadského Montrealu a představuje se na velké heloween party Gloom.
V roce 2004 pravidelně residentuje na klubových akcích v O´Seex v Brně, Mallorce a břeclavském klubu Block. Zahraje si v Rakousku, Slovinsku a Chorvatsku a na podzim se opět vrací do kanadského Quebecu do klubu Cube a afterhours System.

V roce 2005 se stal rezidentem nové brněnské mega party Impérium. V létě se představuje na open airech: Hradhouse, Sunstorm a slovenském Hrad 05.

Jeho aktuální progresivní sound balancuje na hraně tech-elektra a tech-trancu. Ten včetně jeho vlatních tracků je ke stažení na mixu pro party Citadela Vibe III (www.michalpoliak.com), kde dává vyniknout jak energickým rytmům, tak melodickým plochám.

Top ten july 2006 – Michal Poliak a.k.a. BB Mike
1. Michal Poliak Aka Bbmike & Orbith - Summer Came (Bootleg "Crazy") / Unpublished
2. Len Faki – Rodeo / Promo
3. Funky Freak / Previously Unpublished
4. Michal Poliak Aka Bb Mike - Funky Rain / Previously Unpublished
5. Whebba - Dancing Machine / White Label
6. Preach – Broken Inside / Fbi
7. Feelin´Electro – Kanzyani /  Promo
8. Whebba – Discotech /  Promo
9. Sander Van Doorn – Punk´D (Pink My Track Rmx-Sean Tyas Rmx) /Oxygen
10. Einsamheit – Tom Hades (Kanzyani Rmx) / Rhythm+Convert


DJ Efendy
Pochází z jižních Čech, kde se v roce 2000 začal v naší kolébce trance music (Č. Budějovice) aktivně věnovat djingu. Tento styl, který nejen v jihočeské metropoli neúnavně propagoval náš momentálně DJ Nr.1 (Michale Burian) ho v začátcích samozřejmě ovlivnil, ale Efendy se nenechal zlákat kopírováním a vytvořil si vlastní sound, který se momentálně nese na vlnách tech-house, electra, progressive-house a house zpestřený o breakbeatové rytmy.

O jeho kvalitách svědčí, že se postavil za mixpult ve většině našich klubů: ROXY (Climax), Radost FX, Mecca, L'Enfer Rouge, Palace Akropolis, Duplex, Crash Club, Defile, Vertigo, Studio 54, Liquid,… a na parties: Sexplosion (Explosion 8), Insomnia, Budvar Factory Party (5000 lidí), Space Station, …
Byl rezidentem akcí klubů Dwě Pare ( Č.B.) a M-Club (Č.Krumlov), aktuálně je pravidelně ke slyšení v budějovickém klubu K2.

Supportoval mnoha českým i zahraničním djům zvučných jmen - Lee Cabrera, Plastik Funk, Jamie Bissmire, Darryl Pandy, Chris Sadler, Tráva, Orbith, Jerry, Lucca, Michael Burian, Ladida, Rai, Dan Cooley, atd.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016